Двама министри повеждат листата на ГЕРБ и СДС в Перник

OFFNews 01 март 2021 в 13:30 1147 0

Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира в РИК - Перник листата си с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г. Документите бяха внесени от областния координатор на политическата сила в Перник инж. Емил Костадинов. Той беше придружен от водача на листата Кирил Ананиев – министър на финансите и втория в листата Десислава Ахладова – министър на правосъдието. 

Заедно с тях беше и общинският лидер Денислав Захариев. Всички отправиха пожелания за здраве и късмет по случай празника Баба Марта. 

„За мен е чест да поведа листата на ГЕРБ в Пернишка област. Убеден съм в успеха на самите избори. Не заради самата победа, а защото в листата са включени хора, доказали се като професионалисти, можещи, знаещи, разпознаващи се. Това са хората, с които ще надградим и модернизираме област Перник. Знаем всички проблеми на общините в региона и знаем как да ги решим. Имаме конкретен план за действие и сме готови да го приложим, ако хората ни гласуват доверие. Ще търсим консенсус в постигането на целите, които сме си поставили “, заяви министър Ананиев веднага след като беше направена регистрацията в РИК. 

„Благодаря за гласуваното доверие на премиера Бойко Борисов и на г-н Ананиев за това, че мога да участвам в качеството си на експерт“, каза министър Ахладова. Тя сподели, че е от Перник и 18 години е била в правораздавателната система на града. „Зная проблемите на Перник и от какво се нуждае. Важно е кампанията да бъде позитивна. Трябва да сме отворени към проблемите на хората и да чуваме това , което ни казват“, посочи тя.

Останалите в листата на ГЕРБ-СДС в Перник са: Светлозар Кирилов – председател на ОбС-Радомир, Емил Костадинов – областен управител на Перник, Александър Стойнев Александров – икономист, д-р Александър Петров Александров - лекар, Стефан Христов Маринов – IT-специалист и Христина Иванова Георгиева – педагог. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови