Два навеса на терасата на Пламен Георгиев незаконни, махат ги

OFFNews 24 април 2019 в 15:54 4727 4

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

Два навеса трябва да бъдат премахнати от терасата на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Това установи проверка на служители на районната администрация в столичния квартал "Слатина", съобщи кметът Наталия Стоянова. 

При проверката на терасата служителите установиха, че има изградени два навеса над разрешената кота "било" на самата сграда, обясни Стоянова по БНР. Те трябва да бъдат премахнати. 

Съставен е констативен акт и ще бъде издадена заповед за тяхното премахване, увери Стоянова. Преди да се издаде заповед за премахването им, констативният протокол трябва да бъде изпратен на дирекцията "Общински строителен контрол", която да го потвърди или отхвърли. След това се издава и заповед за премахване, която може да се обжалва. 

Стоянова уточни, че навесите са правени преди Георгиев да стане собственик на имота. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

4

Стефан

25.04 2019 в 03:04

Какви измами, Боже, каква непочтенност дебнат отвсякъде ...((( Купиш си - не купиш половин декар апартамент, а телефонните измамници ти набутат без пари още два декара покриви и барбекюта в сауната ...
Колко мъка на този свят, Боже!
Край! За себе си реших, че спирам да си купувам нови декари апартаменти, поне докато работя Главен Рекетьор в тая мизерна държава! Никаква благодарност за усилията Ми, обиден Съм!

13510

3

Mayya

24.04 2019 в 19:09

Е, хубава работа - нали терасата не беше негова и данъци не плаща за нея. Той "само" има достъп до нея. Нищо, че никой друг няма. Но щом от районната администрация казват, че е негова, значи ще трябва да се съгласи и да я приеме. Ма, тия на маймуни ни направиха.

3910

2

Georgi Gracata

24.04 2019 в 18:46

Заварено положение,откъде да знае човека ,че са незаконни?
Защо дом съвета не го е осведомил?Нямали поне един свестен комшия,които да се качи горе и да помогне за събарянето с памук в ушите ли са,че чуват че сам щял да го събаря?