ДСБ празнува 20 години, Иван Костов на празника до НДК

OFFNews 28 май 2024 в 10:42 2235 3

ДСБ

Снимка ДСБ

“Демократи за силна България” празнуват 20 годишен юбилей на 30 май. 

Каним ви да споделите празника с нас на 30 май от 19:30 ч. в Английския двор пред зала 6 на НДК. Събитието е отворено за всички, които се чувстват част от демократичната общност. С нас ще бъдат председателите на ДСБ от 2005 г. досега - Атанас Атанасов, Иван Костов и Радан Кънев, както и всички знакови политици на партията през годините, съобщават от ДСБ във фейсбук. 

На 30 май 2004 пред близо 1400 души в зала България ние се обединихме зад тези думи: “Ние, български граждани, вярващи в достойнството на човешката личност и в силата на солидарността, обявяваме създаването на политическата партия “Демократи за силна България”, припомнят от ДСБ. 

Днес, 20 години по-късно, като наследници на реформаторската десница и най-успешното управление в новата история на България, ние продъжаваме да работим за утвърждаване на смисъла на тези думи, да съхраняваме, ценим и надграждаме постигнатото, пишат още от Демократи за силна България. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    -7495

    4

    Люгер Химарс

    28.05 2024 в 17:03

    "Успява да създаде екипи от професионалисти, било в държавническатакойто да ръководи Дългогодишната му политическа кариера го доказа."

    сред които: живковски прокурор от възродителния процес, млад отцепник с "дясна партия" с путинска реторика и приказки за "европейския розов балон се спука", друг блестящ Негов кадър пък се съюзява с депутати социалисти,
    и всички тия вкупом предпочитат да се съединят на два пъти с партии на комунистическата номенкалтура, като дабг и пп.

    Благодаря ти Костов.

    1000

    3

    ИАД

    28.05 2024 в 16:50

    Иван Костов най качествения политик след 89-та година! След като беше несправедливо сатанизиран загубихме много. Точно сега е неговото време и десните много грешат, че не го привличат в активната политика. Той единствен може да бъде гарант за стабилност, да предвижда трусовете. Успява да създаде екипи от професионалисти, било в държавническатакойто да ръководи Дългогодишната му политическа кариера го доказа. Това признават и негови опоненти.

    1017

    1

    IvoIvo

    28.05 2024 в 11:46

    Как лети времето, не е истина!

     
    X

    Можеше ли да спасим убитата Силвия?