ДПС внесе документи в ЦИК

OFFNews 16 февруари 2021 в 11:36 1054 0

Тези избори ще определят посоката за развитие на България. Те ще са едни от най-важните след 1989 г. Доколко ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме. 

Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след като внесе документи в ЦИК за регистрация за предстоящите парламентарни избори на 4 април. 

Той допълни, че основна цел на ДПС е да постигне добър резултат, за да възстанови нормалността в политиката и демокрацията в страната. 

Карадайъ припомни, че ДПС има ясна Програма за ускорено и догонващо развитие на страната. Последните 4-5 години повтаряме нашите приоритети и сме призовавали всички отговорни политически сили да седнем на масата и да определим приоритетите на страната. За съжаление това не се случи, но за наша гордост нашите приоритети са вече приоритети на ЕС и ние като част от ЕС ще трябва да ги реализираме и в България. Така че всеки, който носи отговорността да се развива ускорено и догонващо България, и споделя европейските приоритети, е потенциален партньор на ДПС, каза още Карадайъ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови