ДПС ще подкрепи проектокабинета на Габровски

Йорданка Веселинова 13 декември 2022 в 18:06 2594 5

Архив

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Мустафа Карадайъ

Парламентарната група на ДПС ще подкрепи проектокабинета на проф. Николай Габровски, съобщи пред журналисти лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

Решението е взето след заседание на Централното оперативно бюро, което продължи почти два часа.

Карадайъ добави, че е важна какви ще са приоритетите на проектоправителството, както и какви аргументи ще се чуят утре в залата. Той каза още, че ДПС прави голям компромис, но с оглед политическата ситуация това е решението на партията.

"Ние досега сме имали само една среща с кандидата за министър-председател Габровски. Програмата е много важна. Какво възнамерява да прави това правителство е много важно. Няма нищо на всяка цена", подчерта Карадайъ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

3

pisnamiotmutri

13.12 2022 в 19:19

Гледам днес ГЕРБ след 10 години безстопансвеност почнаха да обновяват офисите си. Явно се готвят за ново начало. Стегнация с подкрепа на социолози, медии и фалшификации.

1930

2

Муню

13.12 2022 в 18:49

До 1 - Чакай, не бързай, да натиснат копчето и на Нинова.

А иначе за компромиса, да, компромиса е, че най-накрая си признахте симпатиите! Да видим кога ще се превърне в призната истинска любов.

Народа ви се радва. Няма криене в тъмни стаички и кюшета.
Отне ви 2 петилетки ама ... срам, какво да се прави - чакате част от народа да ви забрави а други изобщо да са млади та да не са чували за вас!

Анадъкмо?