ДПС и БСП се разбраха да се разберат за вота на недоверие

Николаос Цитиридис 01 ноември 2017 в 11:03 4826 1

"С колегите от БСП днес говорихме, че трябва да седнем да говорим" - с тези думи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ коментира вота на недоверие към кабинета, който БСП ще внесе в парламента.

Карадайъ не даде повече подробности и допълни, че тепърва ДПС и БСП ще обсъдят и координират темата и въпроса, свързани с вота.

За председателя на ДПС темата "корупция" е една от водещите и е възможно вотът на недоверие да бъде именно по тази тема.

Карадайъ коментира и оставката на здравния министър Николай Петров:

„Преди вота на недоверие има по-важни неща, които трябва да се случват, а и се случват. Виждаме, че има оставка на един министър – министърът на здравеопазването. От вас разбрахме ,че повод за тази оставка е един одитен доклад и извършена проверка на прокуратурата, която не е установила нищо. От ГЕРБ твърдят, че тази оставка за тях е един морален акт. Морален акт при наличие на одитен доклад, извършена проверка от прокуратурата, която не е установила нищо. Тогава идва друг въпрос. От вас от медиите получихме доста информация за оградата и каналджийството, видяхме агресия срещу възрастни хора на границата, виждаме влезли в сила съдебни решения, не одитен доклад, не е извършена проверка, която не е установила нищо, а влезли в сила съдебни решения. Пак от вас от медиите виждаме ,че не се изпълнява. От вас от медиите виждаме съвсем скоро последните дни осъдително решение на Бургаския съд за езика на омразата. Резултатът какъв е? Вицепремиерски пост. Намирисва ли ви на двойни стандарти?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11915

1

stob

01.11 2017 в 19:30

Ако се запази традицията на целувките между шефовете на БСП и ДПС(спомнета си целувките на Местан и Станишев),новоизлюпения "лидер" на ДПС е облагодетелстван! Къде е Станишев,къде е леля Корни! :)