ДПС: Борисов знае кой го е снимал в ложето. Ако не разкрият автора на компромата, премиерът ще е унизен

OFFNews 19 юни 2020 в 19:21 33846 4

Рамадан Аталай

За нас компроматната война е най-лошото нещо, което може да се случи в една държава, заяви пред bTV депутатът от ДПС Рамадан Аталай. 

Той е на мнение, че от такива компроматни войни най-много е страдало Движението за права и свободи:

"Защото компроматите и униженията към нашия лидер и към ДПС винаги са били на първа линия. И сега, когато се случва на ГЕРБ или на премиера на тази държава, ние не злорадстваме."

Оттук нататък работа на премиера и на службите е да открият кой е участвал, кой е човекът, който е изфабрикувал. Или пък, ако не го е изфабрикувал - защо и по каква причина той е там и е снимал премиера на държавата ни в неговото ложе. Не може и не бива, който и да е, да му се влиза в спалнята и да му се изкарват от там снимки, категоричен е Аталай. 

Ако не бъде посочен човекът или организацията, или който и да е, ако не го намерим, унижението на премиера ще бъде много лошо, коментира депутатът от ДПС.

Аз мисля, че включително и премиерът вече знае кой е и по какъв начин е станало всичко това. Борисов би трябвало да помогне на службите, каза Рамадан Аталай. 

Ако не повярваме, след като институциите са ни посочили кой е, какво е, как е, това означава, че е много сериозна кризата на доверието към управляващите. И обществото е в друга фаза на развитие. Недоверието поражда отслабване на енергията за подкрепа на управляващите, предупреди депутатът от ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

4

мнение от IP

25.06 2020 в 10:09

Това е то да копаем дъното. Вместо да попитат депутатите (при доказване, че снимките са истина) откъде има премиерът в шкафчето златни кюлчета и пачки евро и да го питат всеки ден от трибуната, те ми обясняват колко тревожно е, че някой го е снимал. Ами ясно е кой го е снимал - някоя жена. И какво? ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ и ЗЛАТОТО, г-н премиер??? Това е единственият въпрос.

3910

3

Georgi Gracata

21.06 2020 в 18:17

За пореден път се убеждавам,че боледуваме от глупост и затова ни се обяснява очевидното.НСО не охранява,а слугува на икони в политиката.

4000

2

Рабиндранат Тагор

21.06 2020 в 07:38

И отново питам, за какво ни е това чудо НСО? Освен, разбира се, да пази доган и пеевски! Боко си кара джипката сам, на отворен прозорец и всеки мераклия може да провери стрелковите си умения по дебелата глава на вожда. В спалнята му не се знае кой влиза и излиза и какво прави там. Прислужници - не охрана!

3810

1

Пенчо бре

20.06 2020 в 09:29

Кой е бил на ложето! :)
Някога на кибритче имаше предупреждение "Безразборните връзки водят до усложнения".