ДОСТ скърби за загиналия мюсюлманин в Лондон

Последна промяна на 19 юни 2017 в 13:17 1524 5

ДОСТ поднася най-искрените си съболезнования към семейството на загиналия и съпричастността си към пострадалите при варварския акт тази нощ по време на молитва до джамията при Финсбъри Парк в Лондон, съобщават от пресцентъра на партията на Лютви Местан.

При инцидента загина един човек, а 10 души бяха ранени, след като ван се вряза в мюсюлмани, излизащи от джамия след молитва в Северен Лондон. 9 от пострадалите са приети в болница. Според свидетели нападателят е крещял "Ще убия всички мюсюлмани".

"Терорът не принадлежи нито на определена раса, нито на определена религия. Терористите са изгубили и последните остатъци на нравствена мотивация и морал, те са неспособни за каквато и да е социална реализация. Светът повече от всякога се нуждае от цивилизационна, геополитическа и гражданска солидарност за отпор срещу тази заплаха за човечеството през 21-ви век", пише в съболезнованието, изпратено до посланик Ема Хопкинс.

От ДОСТ заявяват, че осъждат остро виновните за окървавената лондонска нощ и че вярват, че те ще получат заслужено наказание.

Скърбим за загиналия и се молим за пострадалите, заявяват още от партията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

5

Nerven

20.06 2017 в 08:10

Кастрираният козльо Местанчо и главорезчето Хафъзчо скърбят за нещо, кото е умряло от преяждане по време на мюсли пости.Ахахахахах!

2844

4

1Sion1

20.06 2017 в 01:22

Боклуци.Не видях досега да са кърбишли за жертвите на мюсюлманският терор.Нищо.Оттук насетне доста ще скърбят ДОСТ

1013

3

helleborus

19.06 2017 в 18:11

До момента жертвите не бяха категоризирани като християни, никой не казваше, загинаха християни, убити от мюсюлмани. Казваха загинали граждани, убити от терористи. Само че днес се набляга на това, че са загинали мюсюлмани за отмъщение от бели. Освен, ако някой не организира други подобни сцени, не вярвам да се разпространи това. Нашият манталитет е друг, такива неща се правят само срещу много пари и само ако не те хванат или застрелят. Или ако ти обещаят, че ако те хванат, ще те пуснат. Няма да намерят кандидати с европейски имена за такава работа. А който твърди, че това ще се разпростира още повече, най-много да го организира той.

3159

2

Бухльо

19.06 2017 в 15:11

То няма лошо...лошото е, че при предишния атентат не забелязах, да са поднесли по същи начин съболезнования към християните. Не са го сторили или не са ги отразили? Кое е вярно?

1013

1

helleborus

19.06 2017 в 14:10

До този момент не залавяха терористите, а при организираната престъпност най-важното е да хванеш жив убиец. Въпреки това, полицаите винаги ги застрелваха смъртоносно! Първата ми мисъл беше, че нашите служби искат този да бъде заловен и ще експлоатират някаква нова версия. Незабавно обявиха, че това е отмъщение. Как разбраха? Ислямска държава избива предимно мюсюлмани, религиозните фанатици винаги избиват първо себеподобни, за да се установи кой ще е лидера, гонят се "еретиците". Предвид, че британските имами осъдиха атентатите, най-логично беше да се заключи, че своите им отмъщават. А бели без бради има немалко в Идил. Тогава си помислих, че ако е постановка, ще трябва нашият нещо да е викал. Тъкмо се чудех какви думи са му вкарани в устата и откриха свидетел, който да каже - "Искам да убивам мюсюлмани." Така си докараха тезата. Очаквах и бързи реакции на либерали - ето ги. Аз не отричам, че е направено, но се питам, след като зад онези бушони стои организирана група, коя стои тук?