ДОСТ скърби за загиналия мюсюлманин в Лондон

OFFNews 19 юни 2017 в 13:17 3167 5

ДОСТ поднася най-искрените си съболезнования към семейството на загиналия и съпричастността си към пострадалите при варварския акт тази нощ по време на молитва до джамията при Финсбъри Парк в Лондон, съобщават от пресцентъра на партията на Лютви Местан.

При инцидента загина един човек, а 10 души бяха ранени, след като ван се вряза в мюсюлмани, излизащи от джамия след молитва в Северен Лондон. 9 от пострадалите са приети в болница. Според свидетели нападателят е крещял "Ще убия всички мюсюлмани".

"Терорът не принадлежи нито на определена раса, нито на определена религия. Терористите са изгубили и последните остатъци на нравствена мотивация и морал, те са неспособни за каквато и да е социална реализация. Светът повече от всякога се нуждае от цивилизационна, геополитическа и гражданска солидарност за отпор срещу тази заплаха за човечеството през 21-ви век", пише в съболезнованието, изпратено до посланик Ема Хопкинс.

От ДОСТ заявяват, че осъждат остро виновните за окървавената лондонска нощ и че вярват, че те ще получат заслужено наказание.

Скърбим за загиналия и се молим за пострадалите, заявяват още от партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8000

5

Nerven

20.06 2017 в 08:10

Кастрираният козльо Местанчо и главорезчето Хафъзчо скърбят за нещо, кото е умряло от преяждане по време на мюсли пости.Ахахахахах!

10910

4

1Sion1

20.06 2017 в 01:22

Боклуци.Не видях досега да са кърбишли за жертвите на мюсюлманският терор.Нищо.Оттук насетне доста ще скърбят ДОСТ

15509

2

Бухльо

19.06 2017 в 15:11

То няма лошо...лошото е, че при предишния атентат не забелязах, да са поднесли по същи начин съболезнования към християните. Не са го сторили или не са ги отразили? Кое е вярно?

 
X

Подкастът на OFFNews