Дончева за обвиненията, че е опитвала да разцепи ИТН: Това са абсолютни бълнувания

OFFNews 04 септември 2021 в 17:37 5822 2

Татяна Дончева отрече всички твърдения на Тошко Йорданов, председател на ПГ на партия "Има такъв народ",  че е опитвала да разцепи тяхната група с подкупи и обещания за постове.

"Това са абсолютни бълнувания. Аз не съм представляващ коалицията, не участвам в преговорите, не раздавам местата. Ако някой ви говори, че раздавам аз места, правителство срещу пари, това означава, че той съди по себе си. Нямам такова разбиране за политиката...", заяви Татяна Дончева и добави, че ще предприеме "съответни действия".

В интервю за БНР Тошко Йорданов нарече Татяна Дончева "политически нечистоплътен човек" и заяви, че е опитвала да предизвика разцепление в ИТН.

"Т.Дончева е човекът, който, когато се говореше, при кой ще е третият мандат, тръгна да обикаля част от нашите депутати, да им предлага да напускат парламентарната група, да взимат други с тях, част от лицата на нашата парламентарна група, които да станат министри, обещавайки им министерски кресла и включително е драскала на едни листчета - половин милион ще ти дам. Човекът, с който е водила разговора от наште, с конкретни имена, кого трябва да дръпне - Ива Митева, Хиновски, т.н....Тоя човек ще излезе на детектора на лъжата да го потвърди", заяви Йорданов в предаването "Политически НЕкоректно".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!