Дончев повежда листата на ГЕРБ в Габрово

OFFNews 01 март 2021 в 17:53 4509 0

Вицепремиерът Томислав Дончев повежда листата на ГЕРБ в Габрово, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Дончев е вицепремиер в рамките на два мандата, а преди това – евродепутат, народен представител, министър по управление на средствата от Европейския съюз, кмет на Габрово.

Втори в листата е областният управител на града Невена Минева, която е номинация на структурата на ГЕРБ в Севлиево. Следва Николай Сираков – депутат, а преди това - областен управител, председател на Общински съвет-Габрово, кмет, заместник-кмет и секретар на Община Габрово.

На четвърто място е Климент Кунев – председател на Общински съвет-Габрово и 2 мандата заместник-кмет на Габрово, машинен инженер по образование. Пети е Дончо Захариев – кмет на община Трявна в предишния мандат, предприемач в областта на туризма, икономист по образование.

Шеста е д-р Теодора Мъглова, която е номинация на структурата на ГЕРБ в Дряново и представител на гражданската квота. Д-р Мъглова е общински съветник в Дряново, лекар – педиатър. Седми в листата е Павлин Ганчев от Севлиево – общински съветник, инженер по образование, мениджър на фирма. Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев – общински съветник, инженер по образование, предприемач.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки