Quantcast

Десислава Балабанова сменя оттеглилата се от листите на ББЦ Калинка

OFFNews Последна промяна на 16 септември 2014 в 21:24 5907 18

Десислава Балабанова
Десислава Балабанова

Десислава Балабанова ще замени напусналата "България без цензура" Калина Крумова в листите за 11 МИР- Ловеч.

Оттегляме кандидатурата на Калина Крумова като водач на листата на „България без цензура“ в 11-ти МИР Ловеч и на нейно място за водач подкрепяме главният юрисконсулт на ББЦ Десислава Балабанова, съобщи пресцентърът на партията на Бареков.

В емоционално писмо г-жа Крумова заявява, че изпитва напрежение от тежката предизборна кампания и не е подготвена за трудната битка, която води в Ловеч. От структурата на ББЦ в Ловеч приветстват Десислава Балабанова като нов водач на листата и изразяват пълна готовност да работят в името на нейния политически успех. Областният председател на ББЦ Трифон Трифонов прие лично да поеме предизборната кампания и да работи за сигурен мандат на ББЦ от 11-ти МИР Ловеч, се казва още в съобщението.

Калина Крумова публикува писмото си за напускане само преди час. Затова е впечатляваща скоростта, с която структурата в Ловеч приветства новия си водач, изпрати привествено писмо до централа си, а централата го разпространи до медиите.

Десислава Балабанова е в Гражданско сдружение „България без цензура“ от създаването му и е неотменен участник във всички важни инициативи, които сдружението, а в последствие и партията предприема. Тя е родена през 1987 г., а през 2012 г. завършва с пълно отличие „Право“ и специализира „Правораздаване“. Член е на Младежката асоциация по право „ЕЛСА“. Тя взима участие в изготвянето на всички законопроекти, които „България без цензура“ внася в 42-то Народно събрание, разказват биографията на новата си звезда ББЦ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.09 2014 в 17:18

Къде е завършила? Нека не пропускаме един доста важен въпрос...

17.09 2014 в 12:19

Някой от Ловеч май не е внимавал много-много:
"Когато кандидат в регистрирана кандидатска листа на партия или коалиция се откаже след срока по чл. 258, ал. 5 от ИК, листата не се преподрежда, а мястото на отказалия се кандидат остава незаето..." https://www.cik.bg/reshenie/?no=908&date=11.09.2014

17.09 2014 в 10:26

"Тя взима участие в изготвянето на всички законопроекти, които „България без цензура“ внася в 42-то Народно събрание" - и как ги внася като ББЦ не е парламентарна партия?

17.09 2014 в 02:43

Танич и другите дисове двулевови отрепки с дежурните дебилщини - бюрека да си изкара първо лайното от гащите, че с тва постоянно оакване не му отанаха панталони. А вие сътролни стинкаджийски помияри не сте уцелили мястото да дебилствате, щото в тоя сайт се събират хора точно от тези които се събраха още първия ден на протеста да ви бият шута с острото на обувката - на теб и на твоите жалки работодатели, крепостен селяк такъв !

17.09 2014 в 01:21

АБе, съфорумците, на другата снимка Калинката е с бая подплънки на циците, че чак не можах да й видя циците..... Което ме навежда на мисълта, че може да има и други, орални или анално-вагинални достойнства.... Що пък и тази кандидатка да ги няма? Все пак е в партията на човека, който също е известен с оралните си възможности..... Какво очаквате, в листите му да има академици ли?

17.09 2014 в 01:03

същото ми писание, по повод на оттеглянето на Калина, може да бъде пренесено и тук.
нищо лично! ... преди 2 години си завършила, бре моме. от Вас, кандидатите, ще се чака не само младежки ентусиазъм, но и опит. а сякаш още не сте доказали, че го имате.
то е ясно, че няма кадри ... т.е. кадри има, но няма чисто и качествено. в случая - самият избор на млад човек на такова място е сигурен риск, че самият той никога през останалия си живот няма да е в полза на обществото!

17.09 2014 в 00:55

offnews, stop making stupid people famous. тая така и така няма да може да се пребори за 2те места които Бардаков ще спечели с жалката си партийка. показвате ми поредната калинка с 8ми клас

16.09 2014 в 23:11

Самата статия и коментарите под нея показват, че OFFNews обслужва Бареков....или не съм прав?

16.09 2014 в 22:29

Танич, тука става дума за управление на държава и политика, бре, не за бардак!

16.09 2014 в 22:22

Жената изглежда читава. Бареков успя да изкара още едно печелившо зайче от ръкава. Успехи!