Quantcast

Десислава Атанасова: Протестът е срещу всичко, няма конкретен аргумент

OFFNews Последна промяна на 28 януари 2016 в 08:43 3381 7

Снимка БГНЕС - архив

Има хора, които излишно създават напрежение. Вече са установени конкретни данни и лица, които готвят провокации, и на тези хора би им се търсила отговорност за някакви действия.

Това заяви депутатът на ГЕРБ Десислава Атанасова по повод насрочения за днес протест срещу правителството. Исканията не са политически, не са и граждански, те протестират срещу всичко, нямат конкретен аргумент, заяви тя.

Относно твърденията в различни медии, че Цветан Василев и Гриша Ганчев имат общо с готвени провокации на предстоящия протест, Танева коментира: "Не мога да се ангажирам с нито една от тези версии. Само мога да кажа, че споменатите имена през последната една година бяха често споменавани по друг повод в медиите и обществото".

"В последната година и НАП, и Агенция Митници работят и са събрали над 2,8 милиарда лева повече. Това вероятно удря по бизнеса на някои хора, замесени с контрабанда", изтъкна Атанасова. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.01 2016 в 13:43

Патко, ти си "конкретен аргумент".

28.01 2016 в 12:05

това е "дуловския миндил" , нали ?

28.01 2016 в 11:49

И тази чавка без да иска каза нещо верно - "Протестът е срещу всичко, няма конкретен аргумент", така е, няма нещо в управлението на държавата, което да не е просташко, глупаво, мародерско и в ущърб на хората, политиката на грабеж и разруха през последните 70 години, провеждана от продажните мекерета на БКП - ДС - КГБ слугинажа е непоносима и все някога заспалата, смирена рая ще отвори очи и ще потърси възмездие от червената мафия.

28.01 2016 в 10:46

Деса-простакеса по-добре да обясни как мъжлето й забогатя така скоростно в последните няколко години все покрай обществени поръчки.

28.01 2016 в 10:30

Значи, можеше да се протестира срещу Орешарски и осъдихте съдийка, която проверявала протестиращи. А сега българинът няма право да протестира и имате право на проверки срещу протестиращи, така ли? Ей това е беззаконие е полицейска държава!
По-калапво правителство, с по-калпави министри, които ежедневно се дънят и съсипват държавата ни - никога не сме имали! Единия ще остави болните да измрат с неговите реформи, другата ни кара да плащаме най-скъпите винтески за най-калпавите пътища, третия ще ни учи, че сме живеели перфектно 5 века с турчулята, четвърта си купува джипове за по 200 000, за да вози глиганите с тях, пета ни казва колко спокойно е всичко у нас, докато всеки ден убиват невинни хора или ги пребиват за 5 лева, шестия направи бюджет, в който 98% от приходите са от данъци - от мен и от вас. Баста! Само идиот може да защитава това некадърно правителство!

28.01 2016 в 09:49

Докога ще ни занимавате с нелепите изказвания на тази персона рожба на политическата шуробаджанащина и корупция, прославила се с некадърноста си и наглата си амбиция.

28.01 2016 в 09:41

Платените провокатори и професионални протестиращи от "Платена мрежа", много са се вкиснали. Извадили са всички опорни точки- рубли, Раша, каскети, чугуни и трескаво ги разпространяват. Единственото, което постигат е, че за пореден път сами показват, откъде идва финансирането им и кой ги впрегна да "протестират" цяло лято през 2013 г.