Депутат от ГЕРБ нарече ЕП Джендърпарламент, там се прихващали гей навици

Приятел ми каза, че вече в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама, заяви Георги Марков в ефира на БНТ

OFFNews 05 декември 2020 в 15:27 8621 3

Бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков даде поредното си твърде забележително интервю в предаването на Георги Любенов по БНТ. В него той нарече Европейския парламент "Джендърпарламент" и обясни случката с унгарския евродепутат консерватор Йожеф Сайер, хванат с канабис на гей парти, с това, че "с каквито се събереш, такъв ставаш".

Той обясни еволюцията на унареца от партията на Виктор Орбан, чийто голям фен е Марков, с това, че прекалено дълго време вече е евродепутат, а там от сутрин до мрак облъчвали с джендър идеология.

"На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита. То това е голямо изкушение. С каквито се събереш, такъв си ставаш. Джендър парламент, Европарламент", каза Марков.

Ето и текста на част от разговора с него в ефира на обществената телевизия БНТ:

Георги Любенов: Унгария стана център на скандал заради евродепутата Йозеф Сайер, член на Фидес, партията на Орбан. Как си го обяснявате, г-н Марков? Депутат, известен с хомофобската си реторика, как така практикува тия работи в бардак в Брюксел?

Георги Марков: Страхотно ти благодаря за този въпрос. Йожеф Сайер е от основателите на Фидес от 1988 г. Той е юрист, малко по-голям от Виктор. Той е един от хората, които правят партията Фидес. Женен и с голямо дете. Жена му не е коя да е. Тя в момента е конституционен съдия в Унгария.

Това е грешка на Виктор Орбан и се надявам да си я поправи. Не трябва дълго да престояват в Брюксел евродепутатите. Сайер е от 2006 г. (член на Европейския парламент) и този човечец се зарази. От сутрин до вечер 14 години слуша за джендър идеология, за гей бракове, за хомосексуални, бисексуални, трисексуални, многосексуални, транссексуални.

Ми той се зарази, то прихваща. Затова - в Брюксел евродепутатите - по един мандат.

Приятел ми каза, че вече в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама. Зарази се човекът от джендър идеологията.

Георги Любенов: Вижте какъв извод правите, г-н Марков, ако не беше той евродепутат и особено по-дълго време, нямаше да е... Значи като станеш евродепутат, казвате, там нещо става, така ли?

Георги Марков: Ама, приятел, ти нима не чу с какво почна сесията след изборите за Европарламента? Точно с Истанбулската конвенция. С какво завърши, бе, приятелче? Основното им лого на последното заседание беше македонско малцинство в България и отново джендър идеологията, гей браковете, пансексуалните и многосексуалните.

На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита. То това е голямо изкушение. С каквито се събереш, такъв си ставаш. Джендър парламент, Европарламент.

Георги Любенов: Имате ли страхове, че унгарецът няма да е единственият?

Георги Марков: Ами да, те са били 25 евродепутати (б.р. само двама от останалите участници в купона са имали дипломатически паспорти), засега само той е казал. Човекът си хвърли оставката. Даже беше почетен гражданин на родния си град Шопрон - и това го сложи настрана.

Даде си оставката отвсякъде. Много се изложи човекът".

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2900

3

Руми Лазарова

07.12 2020 в 00:10

Съгласна съм с kokoten. Отгледаният в дантелени пелени агент Николай, който се слага на всеки режим на власт.
Нищо друго - жалко и противно човече. Тъжното е, че доста си имаме от този десен.

3000

2

Unufri

06.12 2020 в 09:22

Като го чета това и се сещам за думите на Моканина...
Не може да си нормален и да ги ръсиш такива.

6145

1

kokoten

05.12 2020 в 15:52

Жалко и противно човече....дано и той да не цъфне на някое гей-парти...всъщност,него и педалите не го щат....
 
X

Да помогнем на украинските деца!