Quantcast

Депутат на Кунева: Работим за обединение на дясното

OFFNews Последна промяна на 10 февруари 2016 в 15:16 2998 5

Снимка БГНЕС

Депутатът от Реформаторския блок Антони Тренчев.

Реформаторският блок работи активно за обединението на дясното и има план с конкретни стъпки, които да се извървят към консолидацията на Блока. Предстои провеждане на конфедеративен конгрес, който трябва да избере нови органи на РБ, в това число и нов състав на Гражданския съвет.

Това каза депутатът от Реформаторския блок Антони Тренчев (ДБГ) пред Bulgaria ON AIR.

По думите му работата на парламентарната група на Блока не се е променила особено след като ДСБ излязоха в опозиция.

"Процесът на подписването на меморандума между РБ и ГЕРБ за ускоряване на реформите с ясен времеви хоризонт за този политически сезон е в напреднала фаза и се очаква да бъде подписан до няколко дни", заяви Тренчев, като уточни, че документът съдържа ключови сектори като съдебна реформа, образование, здравеопазване, енергетика, икономика с ясни срокове и действия, подчерта Тренчев.

Тренчев беше категоричен, че за РБ водеща тема е антикорупционният закон. "До три седмици законът ще бъде внесен в пленарна зала", каза депутатът и допълни, че е оптимист за гласуването на закона, тъй като и в доклада на ЕК е посочена нуждата от антикорупционно законодателство и единен антикорупционен орган.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2016 в 06:18

анДрони, как са дроновете, батка? говорят ли ти?

10.02 2016 в 20:08

И този излезе боклук. Само е трошил парите за образование.

10.02 2016 в 19:41

Самопровъзгласилият се БГ-Ален Делон с вид на лалугер и с баща му, който излезе пресен-пресен кат сътрудник на ДС да не си мисли, че ще капитализира нещо и ще обединява, когото и да било. Страшно нахалство от пигмейска натура ...

10.02 2016 в 15:34

С такова дясно, ляво не ти трябва.

10.02 2016 в 15:25

Нали вече бяхте обединени,пак ли ще се обединявате. Или искате гласовете на десния избирател на следващите избори, но искате и никой да не ви образува колики за клиентелистката политика, която водите. Хайде няма нужда.