Денков и Габриел с отличие ''Политици на годината 2023''

OFFNews 20 януари 2024 в 15:13 1545 1

Политици на годината

Снимка Министерски съвет

Николай Денков и Мария Габриел с директора на Дарик радио Христо Христов

Министър-председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел получиха отличието „Политици на годината 2023“.

Призът се връчва ежегодно от екипа на Дарик радио за лидерите, които имат най-голямо влияние за развитието на политическия живот в България през изминалата година.

„Най-ценното, което виждам в тази награда е, че има две имена върху нея. Трябва да сменим политическата култура, да покажем, че резултати се получават чрез диалог, търсене на общи решения и аргументи. Опитваме се да дадем личен пример в това отношение“, заяви премиерът акад. Денков.

Министър-председателят посочи сериозните успехи за България, които правителството успя да реализира до този момент благодарение на екипната си работа. За акад. Денков това е първа награда като политик.

„Тази награда за мен е признание и отговорност. С акад. Денков показваме как с диалог и сътрудничество, с отстояване на визия за силна, активна и доверена за партньорите си България, ние можем да вървим напред. Тя е и отговорност да продължим да даваме сигурност, стабилност, последователност и да бъдат целенасочени действията ни, така че хората в България и нашите партньори да усетят, че могат да ни имат доверие и че случващото се в страната е за хората и дава надежда за бъдещето“, заяви от своя страна вицепремиерът Мария Габриел.

Грамотата на министър-председателя и на вицепремиера беше връчена от изпълнителния директор на Дарик радио Христо Христов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

1

dolivo

21.01 2024 в 13:27

Сивите кардинали настрана, намериха доста компромисно решение да се свърши някаква работа , за да не затвори правителството, и да не секнат нацяло субсидиите ЕС.

Браво!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика