Quantcast

Деница Златева: БСП ще работи да намали неравенствата

OFFNews Последна промяна на 17 май 2019 в 08:25 1377 1

"Хората имат нужда да се чувстват сигурни. Нашата главна цел е да намалим неравенствата в Европа и в България. БСП ще се бори за това", каза Деница Златева, заместник-председател на НС на БСП и кандидат за евродепутат от листата на "БСП за България", на срещи с жителите на селата Горна Василица и Костенец, както и в град Костенец.

Златева подчерта, че обикновеният човек трябва да се превърне в център на политиките на Европейския съюз. По думите ѝ основен приоритет на бъдещите евродепутати от левицата трябва да бъде връщането на социална Европа.

"Време е за справедливо разпределение на европейските средства измежду всички региони в България. Крайно време е да спрем да делим общините на малки и големи и малките да страдат за сметка на големите", каза още Златева.

Тя призова гражданите към активност на изборите, тъй като това е единственият начин да започне промяната в страната. По думите ѝ успешен резултат на левицата ще даде възможност за предсрочни парламентарни избори и енергия за местния вот през октомври. Златева посочи, че БСП е единствената партия, която се грижи за хората, независимо дали се намират в малките населени места или големите градове.

"Опонентите ни от ГЕРБ не ходят по селата. Те се притесняват от срещите с хората там. Нас не ни е страх от неудобни въпроси", каза тя.

Златева добави, че БСП се е борила и ще се бори за въвеждането на минимален стандарт, справедливи работни заплати, актуализиране на пенсиите и за по-активната социална роля на държавата - особено когато става въпрос за конкретни мерки за борба с безработицата.

В срещите взеха участие Радостин Радев, кмет на община Костенец, Румен Тодоров, заместник-кмет на общината и Мирослав Николов - заместник-председател на Общинския съвет на БСП.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3063

1

Синия гол шаман

23.05 2019 в 21:36

Стига ЛЪЖИ и ДЕМАГОГИЯ БЕ !!! БСП въведе Плоския данък !! Тя работи ЗА задълбочаване на НЕРАВЕНСТВОТО !!!!