Демократична България откри кампанията си в 24 МИР София

Ружа Райчева 21 октомври 2021 в 17:16 2047 0

Снимка Фейсбук

Листата ни е изключително силна, убеден съм, че кандидатите, които ще бъдат избрани за депутати от София, ще осъществят промяната в България, която толкова желаем и заслужаваме всички ние.

Така съпредседателят на „Зелено движение“ и водач на листата на „Демократична България“ за 24 МИР София Владислав Панев откри на пазар „Герена“ в Подуене кампанията на обединението.

„Хич не е случайно, че кампанията за 24 МИР започва в Подуене - тук е сърцето и душата на района. Неслучайно започваме от пазара, виждате каква е ситуацията с цените и продуктите, призовавам другите кандидати да минем след това и да си купим нещо от пазара“, обърна се към присъстващите Панев.

Според него се задава икономическа криза заради инфлацията и цените в енергетиката:

„Аман от популисти и глупаци, които управляваха 12 години и повече, и ни докараха до това дередже. Убеден съм, че „Демократична България“ ще е в центъра на промяната, затова има смисъл да ни се доверите - за да осигурим шанс на България да просперира“, каза Владислав Панев.

На откриването говори и журналистът Иво Божков, който е втори в листата за района:

„Важно е през следващите месеци да направим всичко възможно да защитим България от идващата финансова криза, която неизбежно ще засегне всички ни. Трябва да направим всичко по силите си гражданите да не приемат предстоящата криза по недостоен начин."

Педиатърът и детски ревамтолог д-р Таня Андреева, която е пета в листата, приветства симпатизантите на ДБ и ги призова да спазват противоепидемичните мерки и да се ваксинират:

„Ето виждате, че и навън слагаме маски, за да бъдем спокойни за нашите близки. Помислете за близките си хора, за родители си, за себе си, ваксинирайте се! Това е личен избор, но този напълно информиран и базиран на науката избор е единственият начин да предодолеем тази криза.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови