Делян Добрев: Спокойно можем да сменим Сидеров с Марешки

OFFNews 23 февруари 2018 в 08:57 6965 6

Предизборните спекулации, че варненския аптеченен бос Веселин Марешки ще заиграе като патерица на ГЕРБ в Народното събрание започват да се реализират на практика. Досега депутатите на "Воля" винаги подкрепят управляващите при важни гласувания, но ролята им може би скоро ще бъде официализирана.

"Спокойно може да заменим подкрепата на депутатите от "Атака" с депутатите на Марешки", заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Така той коментира острите реплики на лидера на "Атака" Волен Сидеров срещу коалиционните си партньори през последните дни.

Особено остър бе водачът на националистите по адрес на партньорите си в Обединени патриоти Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

„Ние влязохме в тази управляваща коалиция не за да правим лифтове, пързалки, ски писти и писти за шейнички, влязохме да вдигаме доходите, това беше нашата основна цел, да вдигаме стандарта на българите. А не да се грижим откъде ще мине лифтът и фирмата офшорна с Георгиус Георгиу от Кипър, назначен да прикрива истинския собственик, дето в крайна сметка Борисов му каза името - Цеко, да се грижим за неговите интереси. Той е достатъчно богат Цеко, за да се грижим ние като патриотична формация да прокарваме закони в негова полза", заяви вчера Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12392

5

мгергов

23.02 2018 в 13:16

Предлагам първо да пробвате да му смените доставчика и ако не става, тогава го сменяйте направо сАмия него :)))

12001

4

Севтопол

23.02 2018 в 11:09

Волен пак засънува предсрочни избори и "златен пръст" в коалиция с БСП, само че този път май пръстът ще е среден.

8957

3

sinia sova

23.02 2018 в 10:50

Този е отвратително нагъл!Но пък не съм изненадана-това е едно от отвратителните качества на гербарите.Не се сещам за поне един честен и почтен човек от герб.Не се сещам за такъв...а що се отнася до сидеров...чудно е,че този път е казал няколко истини за управлението на основната партия в коалицията.

10571

2

Hissarion

23.02 2018 в 09:40

Марешки и мутрогербите са естествени партньори.