ДБ се разграничи от общото шествие с ПП

Шествието ''Продължаваме заедно'' не е част от предизборните ни инициативи, заявиха от дясното обединение

Ружа Райчева 05 септември 2022 в 16:18 10345 6

Снимка demokrati.bg

Шествието "Продължаваме заедно" не е част от официалния календар с предизборни инициативи на "Демократична България", обявиха от пресцентъра на обединението.

През почивните дни стана ясно, че симпатизанти на "Демократична България" и "Продължаваме промяната" планират множество шествия в разгара на предизборната кампания под надслов "Заедно за независима България".

Общата проява, организирана от симпатизанти, е инициатива на демократично мислещи хора, които имат своето виждане и право да организират мероприятия и събития, които отразяват техните позиции, уточняват от пресцентъра на ДБ.

"Като политическа сила, отстояваща свободната инициатива и силното гражданско общество, не можем и не искаме да влияем на волята на свободните граждани за това дали и по какъв начин да се самоорганизират, било то и в рамките на предизборна кампания", казаха още от ДБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2

6

br.bravo

06.09 2022 в 14:14

Слва Богу, най-после малко разум да проявят ДБ. С това съвместно шествие, съвсем щяха да откажат народа да гласува за тях.

10212

5

Човека

05.09 2022 в 22:23

Заглавието ви противоречи на написаното в статията. Явно никой не се е разграничил (в смисъл не подкрепя), а са декларирали просто , че те не организират събитията. Надявам се не опитвате да внушите някаква вражда между тези партии с жълти заглавия за сеир.

2073

4

Johnny B Goode

05.09 2022 в 17:31

Красимирчо, ти с твоя умствен капацитет не се опитвай да разбираш нещо по сложно от речите на бат си Бойко.