Държавен вестник вече приема документи и по електронен път

Последна промяна на 20 март 2015 в 14:05 2468 3

Всички обявления в Държавен вестник вече се приемат изцяло по електронен път. Това стана ясно след писмо на движение ДЕОС, което е настоявало пред председателя на парламента Цецка Цачева за промяна в реда на работата с електронни документи. 

Досега служителите на Народното събрание изискваха дори и обявлението да е подадено по електронен път, служител на фирмата да отиде и занесе копие от платежното нареждане на ръка. По този начин за пореден път бизнеса в България е препятстван, обясняват от ДЕОС. 

Всеки вече ще може да подава документи съгласно Закона за електронното управление. Председателят на парламента Цецка Цачева е издала съответното указание и Държавен вестник вече приема за обявяване сканирани копия от документи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.03 2015 в 11:11

ДЕОС е партия

20.03 2015 в 21:55

Еееее, можело бе! Сега остава да официализирате електронното издание на Държавен вестник, да довършите електронното правителство на всички нива в администрацията, да пуснете електронни избори, електронна здравна карта, лични карти с чип за да не се налага физическите лица да плащат за електронен подпис и ще ви кажа и браво даже.

20.03 2015 в 15:25

Прогресът стигна и до държавен вестник, десетилетия след появата на интернет. С такива темпове скоро може да стигнем и до топлата вода, НАПРЕТ!