ДАНС с нов институционален знак на професионалния си празник

Той е изработен от преподаватели в Националната художествена академия

OFFNews 04 януари 2024 в 15:01 1278 1

Снимка dans.bg

На тържествена церемония в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност" бяха отбелязани професионалният празник на Агенцията и 16 години от създаването ѝ, съобщиха от институцията.

Държавна агенция „Национална сигурност" (ДАНС) посрещна празника си и с нов институционален знак, изработен от преподаватели в Националната художествена академия.

Председателят на ДАНС Пламен Тончев благодари на служителите за всеотдайната им работа за защита на гражданите, националните интереси и държавността в контекста на динамичната и сложна среда за сигурност по повод празника.

Тончев подчерта, че усилията на ръководството на ДАНС са насочени към развитие на ДАНС като устойчива, надеждна, ресурсно осигурена и адекватна на съвременните заплахи служба за сигурност.

Поздравления към служителите по случай професионалния празник на ДАНС бяха отправени от държавното ръководство, държавните институции и службите от сектор „Сигурност" на България, както и от чуждестранните партньорски служби.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

788

1

jorj

04.01 2024 в 16:32

По-логично е ликовете на лъвчетата да се заменят с тези на Предателя и на мазната кифла! Короната в горната част да е положена на лика на цар путьо, така символизирането ще е 100% ¡!!¡
 
X

Да помогнем на украинските деца!