Даниела Дариткова за Тодор Батков-син: Не само знае, не само иска, но и може да го направи

OFFNews 27 май 2024 в 16:25 6735 1

Тодор Батков

Снимка Фейсбук/Тодор Батков

Тодор Батков-син

Тодор Батков-син е млад, амбициозен и с визия за развитието на Родопите, казват хората от региона. Това казва и бившият председател на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. Батков е кандидат за народен представител от Смолян, а Дариткова го определя като човек, на когото жителите на Смолянска област могат да разчитат. 

"Призовавам хората от смолянска област да припознаят Тодор Батков като техния народен представител. Този, на когото могат да разчитат. Този, който ще реши голяма част от проблемите на региона. Този, който няма да пожали сили, за да може животът на хората в Родопите да стане по-добър", казва Даниела Дариткова.

Тя вярва, че Тодор Батков - син знае как да постигне това, което е обещал. Дариткова споделя, че се познава с родителите му и в Родопите е много важно да носиш тежестта на фамилията: "Защото отговорността на това да не изложиш рода си е много важна и смятам, че тази отговорност ще го накара да подходи още по-сериозно към ангажиментите си като бъдещ представител на Смолянска област".

"Фамилия Баткови е с голям принос за запазването на християнския облик на Родопите. Инвестициите в поддържането на духовността в региона чрез строителство на църкви са инвестиции в бъдещето на региона, който във времето, при трудни исторически обстоятелства, е отстоявал християнската вяра и българщината", казва още Даниела Дариткова.

Самият Батков е учил в чужбина и в България, на 30 години, с корени в Родопите и много идеи за бъдещето на региона в ума и сърцето си: 

"За първи път участвам в политическия процес, тъй като ми омръзна да виждам как Смолян запада. Най-голямата ми болка е, че младите не виждат бъдеще, а всички останали не виждат настояще. Крайно време е да променим това и държавата да подкрепя малкия и среден бизнес, който е основата на растежа на област Смолян, да подкрепя и туризма, който е гръбнакът на икономиката", смята Батков.

Той заявява, че ще работи в полза на жителите на област Смолян, без да ги дели по градове, села, политическа принадлежност и религия. Конкретните му приоритети са инфраструктура, образование и доходи.

Праламентарни избори 2024

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна