БЗНС на Ненчев подкрепи кандидатурата за президент на Анастас Герджиков

OFFNews 08 октомври 2021 в 23:59 2609 1

Снимка БЗНС

БЗНС подкрепя кандидатурите за президент и вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков и на Невяна Митева. Това обяви председателят на БЗНС Николай Ненчев, след като Управителният съвет на партията, заедно с представители от цялата страна, са взели решението с мнозинство.

„В лицето на проф. Герджиков ние видяхме силна и непоколебима воля за единство на нацията“, каза Николай Ненчев. Той твърди, че подкрепата на БЗНС за изборите е напълно безусловна.

Председателят на БЗНС призова „демократичната общност да бъде единна и да застане зад тези кандидати. Отправям моя призив към всички наши съмишленици и демократично мислещи хора: да се обединим около най-добрите кандидати за президент и вицепрезидент – проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева.“

„Искам да благодаря на БЗНС за решението за подкрепа и за това, че тази подкрепа е безрезервна“, каза Анастас Герджиков. Според него БЗНС застава зад тях, защото са хората, които отстояват идеалите си, вярват и се борят за тях.

Мисля, че можем да отговорим на тези очаквания и няма да ги разочароваме, каза още проф. Герджиков.

Номинацията на Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент беше издигната от Инициативен комитет от 67 души. Кандидат-президентската двойка получи подкрепа първо от ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

09.10 2021 в 09:34

Тъпанар,използвач и дегенерат...как може тяхното мнозинство(от десет човека)да иска да се едини с мен и другите опоненти на Мутрата-това посмъртно не може да стане...а тоя освен,че си посади коса,с друго не го помня,а от години не съм виждал жив БЗНС-ар,пък и земята в България я владеят предимно мутри(над 80%),така че,тая партийка ми е ясна,кого защитава и подкрепя - също....мръсниците,плужеците и отрепките изпълзяха щом им замириса на власт......