БСП-София: Резултатите на партията са катастрофални, трябват кардинални промени, но първо вот за Радев

OFFNews 16 ноември 2021 в 11:22 2182 2

Изпълнителното бюро на БСП - София оценява получените резултати на БСП на предсрочните парламентарни избори на 14-и ноември като катастрофални. Смятаме, че в момента реално е заплашено бъдещото съществуване на партията, тъй като тя се превръща в ненужна политическа сила. 

Това се казва в позиция на ръководството на столичната организация на социалистите начело с Калоян Паргов. 

Необходими са радикални реформи и кардинални промени, които да оздравят БСП, да определят бъдещето на левите, социалистическите идеи у нас. Това е жизненоважно както за БСП, така и за България. Предстои ни много работа, която трябва да осъществим в условията на тежка епидемиологична криза, на икономически и социални противоречия, на раздирано от разногласия общество, на търсене на път и посока, на унизено национално самочувствие, пише в текста. 

В него се казва още: 

Но ние, българските социалисти, имаме и още една важна задача - да гарантираме започналата, благодарение на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, промяна на страната като демократична, свободна и правова държава.

В края на седмицата предстои втори тур от президентските избори, от който зависи дали България ще продължи по пътя на новия възход.

Румен Радев и Илияна Йотова доказаха, че са достойните президент и вицепрезидент, че са истински държавници, които се вълнуват и съпреживяват грижите и неволите на българските граждани. Ето защо на 21-ви ноември е нужна пълна мобилизация, за да гарантираме, че Румен Радев и Илияна Йотова ще продължат успешно своята държавнотворческа мисия.

Ние, членовете на Изпълнителното бюро на БСП - София призоваваме социалистите, симпатизантите и всички български граждани да подкрепят със своя глас нашите кандидати Румен Радев и Илияна Йотова на втория тур за втори мандат.

България заслужава да възвърне своя икономически, културен и социален възход. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

16.11 2021 в 11:35

Да,първо да изберем Радев,пък после ще дойде ред и на Корнела,тя е най-малкия им проблем на комунистите....лошото е,че вместо да си върнат електората от ГРОБ,те станаха донори на хора на всички партии....лидери нямат,или ако имат,някакво бюро подтиска всичко и решава всичко,а да ме прощават жените,техната сила е в управление на вече готови системи,а създаването им си е чисто мъжка работа....така че,Корнело-вън,пък после може и на бел кон да се върнеш....