БСП: С наближаване на местния вот атаките срещу наши кметове ще се засилват

OFFNews 02 ноември 2017 в 10:39 2839 0

Снимка БГНЕС - архив

Кметовете на БСП са пример за управление в интерес на хората. БСП винаги е имала принципна позиция - който е нарушил закона, трябва да понесе отговорност. С наближаване на местните избори, атаките срещу нашите кметове ще се засилват по политически причини.

Това заявява лидерът на БСП Корнелия Нинова. Пример за това са обвиненията, които бяха отправени към кмета на Асеновград Емил Караиванов и последвалите публични атаки срещу него и неговия екип. Вчера стана ясно, че с постановление на Софийска градска прокуратура всички обвинения са отпаднали.

Относно журналистическото разследване за кмета на Батак и неговия син, припомняме, че след последните местни избори през 2015 г., кметът г-н Петър Паунов напусна БСП. 

В началото на седмицата Окръжна прокуратура-Пазарджик внесе в съда обвинителен акт спрямо Паунов за това, че като кмет е нарушил служебните си задължения, като е съставил и утвърдил Акт за частна общинска собственост, с който променил собствеността на поземлен имот в местността "Язовир Батак", зона А, в землището на Батак, обл. Пазарджик, от държавна собственост в общинска частна собственост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки