БСП и Младежкото обединение създават Национална младежка мрежа за екология

Нинова към младите в БСП: Чиста вода, въздух и храна нека бъдат и ваш основен приоритет

OFFNews Последна промяна на 17 октомври 2020 в 14:49 1265 0

Снимка Пресцентър - БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна с младите в партията. Тя бе гост на заседанието на новоизбрания Национален съвет на Младежкото обединение на партията, който се проведе в централата на БСП на "Позитано"20.

Лидерът на БСП и младите социалисти обсъдиха младежки политики, стратегия за работа с младите хора, проблемите пред тях и възможните решения, предаде пресцентърът на червените.

Нинова предложи в плана им за политики наред с образование, високи технологии, електронно управление и младежка заетост, да сложат акцент върху екологията, която е основен приоритет в работата й през последните години и предложи национална младежка кампания за чиста вода, въздух и храна. Друга важна тема според нея е тази за унищожителната сеч на българската гора.

"Това е необходима, модерна политика, която засяга цялото общество - от малкото дете до възрастния човек. Темата за чиста природа и здравословен живот е тема на бъдещето. Обръщам се към вас, с общи усилия да създадем Национална младежка мрежа, която да работи за популяризиране на екологичната проблематика и същевременно да е непримирима към унищожаването на българската природа", обърна се тя към младите в залата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови