Брус дойде, Арни кани Бойко в киното

OFFNews 10 октомври 2011 в 12:47 4569 1

Бойко Борисов и Арнолд Шварценегер

Снимка Ню Бояна Филм (фотограф Хайлайф)

Бойко Борисов и Арнолд Шварценегер

Поредната филмова звезда, която пристигна у нас, е Брус Уилис. Умиращият трудно екшън герой кацна на летище София малко преди 16:00 часа днес. Уилис е в България за снимките на „Непобедимите 2".

Тук са вече колегите на Брус Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Джейсън Стейтъм и Жан-Клод ван Дам. Очаква се още само Джет Ли.

Бившият губернатор на щата Калифорния и световна кинозвезда Арнолд Шварценегер, футболната легенда Христо Стоичков и министър-председателят Бойко Борисов проведоха среща. Тримата разговаряха в киноцентъра в Бояна. В срещата участва и министърът на културата Вежди Рашидов.

„Много съм щастлив, че съм в България и че имаме такива добри отношения. Ави Лернер (продуцент, президент на „Ню Имидж/Милениум филмс”) произвежда филми през целия си живот и много вярва в тази страна. Затова ние сме тук”, каза Арнолд Шварценегер, който изрази удовлетворението си от предоставените условия за работа, съобщава пресцентърът на Министерският съвет. 

Той бе целият в драскотини и кръв, но това било сценичен грим, заради снимките на филма, а не защото бил губернатор на Калифорния, пошегува се роденият в Австрия бивш културист. "Вие трябва да заснемете сцени в този филм", покани учтиво Шварценегер премиера. "Докато съм в политиката няма как това да стане, но съм сигурен, че в бойните сцени бих се справил по-добре от Силвестър Сталоун, Чък Норис, Брус Уилис и Джейсън Стейтъм. Любимият ми филм с Шварценегер е "Конан Варварина". От малък съм голям фен на Чък Норис и Брус Ли, изгледал съм всичките им филми", похвали се Бойко Борисов.

Кинозвездите заминават утре за Пловдив. Те ще снимат на летище, което било близо до града. Бюджетът на "Непобедимите 2" е 100 милиона долара. Световната премиера на лентата ще бъде на 17 август 2012 г. Освен в България снимките ще се проведат във Франция, Русия и Китай.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!