Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Борисов за нацисткия поздрав: Сигурно много хора го правят

OFFNews 17 май 2017 в 21:20 18829 4

Снимка 24 часа

„Той оцени, че стана скандал от това, че се е снимал през 2009 г. с жена си в музей на восъчните фигури… Ако не беше на този пост и не беше такава ситуацията…сигурно много хора го правят. Разговарях и с Валери Симеонов, подписах оставката и за мен случаят е приключен. Реагирах по възможно най-добрия начин.“

Това заяви Бойко Борисов, цитиран от "24 часа", по повод скандала с Пламен Тенев, който подаде оставка като зам.-министър на регионалното развитие, след като в интернет се появи негова снимка как позира до восъчни фигури на нацисти, опънал ръка в нацистки поздрав.

"От всичките зам.-министри на Обединените патриоти Тенев беше най-добрият и най-подготвеният. Истински съжалявам, че това се случва заради подобна глупост от негова страна. Това е удар за кариерата му. Човешко е по време на командировки да се правят такива шеги“, допълни премиерът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

9

aviatora

18.05 2017 в 11:18

Бат Бойко, толкова си прост, че няма и накъде бе, олицетворение на простотията в България!!! Бочко, това са твоите курви бе!!! Това са всички тези, които на протестите срещу Пеевски ни казваха, че сме твой курви бе г-н банкянкси таралеж!!! Жалък си БОЙКО, МНОГО СИ ЖАЛЪК!!!

23293

8

Стефан

18.05 2017 в 05:02

Умния, искаш ли да оглупееш една идея? А то удивително много му приличаш.
Това, което написа току-що, е същото, което критикуваш.
Преди регистрацията, също се слагаше сам над всички, и също с тафтология. Изчезни сам, или ще те изчезна аз.
 
X

Подкастът на OFFNews