Борисов: Удариха дъното - снимали са ме как спя в Бояна (видео)

OFFNews 17 юни 2020 в 17:36 41393 39

Политическите ни противници удариха дъното, заяви на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ премиерът Бойко Борисов.

Снимали са ме как спя в Бояна. Tова е нагласено още отпреди година, каза Борисов.

Да ме бяха снимали гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Да, случва ми се да спя по 4-5 часа, заяви той.

Кой и кога е снимал? 

Реакцията му е по повод публикуваните днес в сайта "Афера" снимки, за които се твърди, че са от резиденцията „Секвоя“. На една от снимките се вижда спящият Борисов, на останалите - пари в чекмедже, злато, пистолет на нощното шкафче.

Въпреки че изброи няколко версии кой може да е поръчителят и кой може да е снимал, Борисов не даде конкретен отговор откъде идва атаката срещу него.

"На първо място президента Радев, оттам - БСП, оттам - Цветанов, оттам - Мая Манолова, оттам - Слави Трифонов". Не пропусна и ДСБ, които - според него - били готови да се прегърнат с всеки комунист, само да не е ГЕРБ. ДПС действали по друг начин - "отзад, тихо".

Той е категоричен обаче, че "тези всичките компромати са правени преди европейските избори. По мокета го улавям."

Намекът за Цветанов

Днес моят заместник (Цветанов - б.р.) напуснал с мотиви. Пожелавам му успех. Но до вчера викаше зад гърба ми "победа" и че ГЕРБ е най-силната партия. Всичките тези, които ги виждате тук, сега за него са боклуци, коментира Борисов.

Кои са неговите? Тези, които ние на изпълнителна комисия взехме решение да свалим доверието от тях. Аз изпълнителните комисии (на ГЕРБ – б.р.) ги правех в „Бояна“. Кабинетът, спалнята и тоалетната са на един етаж. Всички си ходеха нагоре-надолу. Може да е влизал, да е слагал, да е снимал, да е излизал. Ако гледате внимателно, там където си спинкам сладичко, това е интериорът. Нищо не е променяно, твърди лидерът на ГЕРБ.

По-добре да ме бяха снимали гол. В Банкя в тоалетната ме записваха. Сега в спалнята. И то държавна спалня. И аз тая спалня... ей, Бенатова е жива и здрава, дойде, снима цялата спалня, прави интервю там преди време. Всички знаят какво има в нея, каза Борисов (Миролюба Бенатова отговори на премиера- вижте тук).

Това ли е спалнята? Това е спалнята. Тя е била и при Станишев, и при Орешарски. Същата. Нали съм най-пазен, бе? Нали така писахте. Що ми е пистолет до главата? Ако имам пистолет, значи имам наум, че някоя служба не ми мисли доброто, твърди той.

Спалнята

Ние сме жертва, ние не сме инициаторите на това. За кой друг излезе, за кой? Чия друга спалня е интересна. Пускайте повече, даже аз не знам защо са ме снимали завит. По-добре да бяха ме снимали гол, каза министър-председателят.

Може ли да ме снимат в спалнята и после да си махат снимката? С тази снимка показват, че всички това е нагласено. Това е точно по евроизборите. Дали мои съпартийци са го направили, оставям на прокуратурата да разследва. Оставаше само да има и едно малко момче до мен и оттук да се хвърля. Компромати и манипулации. Всеки ден предупреждавах за това. Когато създадеш компромат, в учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който трябва да отвратиш, този, който го гледа - от себе си, коментира премиерът.

Преди ходех с автомат, сега ще си взема пистолет. От днес ще спя с пистолет, каза той в коментар на изтеклата снимка, на която на нощното шкафче се вижда пистолет. 

Радев с дрона

Същевременно Борисов твърди, че президентът Радев си позволява да пуска дрон, за да го снима:

НСО ме информира, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара и си гледа, каза Борисов по адрес на Радев.

Заплахите идват не от кой да е, а от държавния глава. Този, който трябва да е обединителят на нацията. Този, който беше уличен. И сега, за да не е само той да е в калта, дай да ме вкарате и мене, заяви министър-председалят.

Никаква оставка през юли

Нашите политически противници днес удариха дъното. Въпросът е защо сега се прави, а не преди изборите, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Според него причината е, че през юли се очакват много важни за страната ни неща - България върви уверено към влизане в банковия съюз и еврозоната, което означава парична независимост.

Аз имам да вкарам България в банковия съюз и еврозоната, важни геостратегически въпроси, подчерта Борисов.

Юли месец е важен месец, нито ще ме откажат, нито ще ме спрат. След юли - могат да правят каквото искат. След това ще настъпят необратими процеси, каза премиерът.

В банковия съюз вече не могат да препират пари, затова това страшно ги притеснява и искат да го предотвратят с компромати, смята той.

Скандалът с Цвета Караянчева

Опитаха се да ме скарат с Цвета. Тя знае колко я обичам и уважавам и е от малкото, които се кара с мен. Очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация, коментира премиерът по повод на изтеклия миналата седмица аудиозапис.

Няма да ме принудят да живея в страх и да се гърча. Не съм се гърчил пред никой, заяви патетично Борисов.

НСО проверява снимките

В НСО незабавно е възложена служебна проверка, която вече е в ход. Това заявиха пред OFFNews от службата във връзка с коментираните от Борисов снимки.

По повод тиражирани в медийната среда твърдения, категорично заявяваме, че в нито един момент сигурността на министър-председателя на Република България не е била компрометирана, твърдят още от НСО.

На брифинга Борисов каза, че "има много момчета, истински, смели, добри професионалисти в НСО". Във връзка със снимката от спалнята обаче допусна, че може да са "пробили" някого:

"То е достатъчно само да отвориш вратата, да щракнеш и да излезеш."

За SMS-ите с Васил Божков

Борисов коментира и публикуваните от Васил Божков sms-и:

Аз съм безукорно честен човек. Ще отговоря и на това, което не е удобно. Знаете, че играя за ветераните на „Бистрица“. Две момчета на по 16 години, тъй като нямат място в "Левски" в титулярния състав, а 30 футболисти на „Левски“ играят юноши, за съжаление те купуват скъпи футболисти от чужбина, а юношите са във всички отбори. За тези две момчета, които са играли до този момент - дали можем да разчитаме да продължат да играят. И съм му написал „благодаря“ – каза премиерът.

Защото те няма да ги ползват. Те и сега играят в "Бистрица". Нямат място в „Левски“. Друго „благодаря“ няма - заклех се в най-скъпото си. Препратено е от мен. Пратиха ми го от Бистрица и аз му го изпратих - дали можем да разчитаме на тях. Този разговор, за тези двама футболисти съществува, твърди той.

Тези, които се имат за големи мъжкари, а като някакви лелички години наред са си пазили "помагай", "честит рожден ден". Ако съм имал ей толкова съмнение, че правя нещо нередно, нямаше да го напиша, каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

39

Новак

19.06 2020 в 12:41

Имало е движение на Горяните, имало е опозиционно мислещи хора, но сякаш пак е имало едни 80%, които може би са мърморели, но в края на краищата са се примирявали. Защото и Горяните са били предавани на властите, и Никола Петков е бил обругаван, и много хора са плакали като деца при смъртта на Сталин. Каквито и безродници да са били комунистите без масовото безразличие и апатия (даже не говорим за подкрепа, а са имали такава) на същите 80% нямало е да са направили много поразии.
По същия начин дойдоха и се установиха мутрите, та даже една от тях ни управлява вече 10 години.
По същия начин допуснахме едни тотални некадърници и глупаци да правят законите, да управляват армията, да казват как да се учат децата ни.
Виж последователно Боко с неговата шайка, някакъв депута от ГЕРБ, който разправя как България имала нужда от тях, министъра на правосъдието и мазното личице на Тома Биков - ти не се ли чувстваш жалка пионка независимо кои са им кукловодите на тия?

11300

38

yoghurt

19.06 2020 в 01:43

Докато са ги изтребвали, мъжете са били изпратени на фронта. Имало е и горянското движение, което е едно от първите въобще , но те не оставят и помен от него. За жалост такова чудо като българските безродници-комунисти не е имало нито в Полша, нито в Чехословакия, да не говорим за Сърбия - да ти кажат от Москва да не търсиш специалисти оттам за да построят язовир “Бели искър”, ами да освободиш от лагер бившия кмет на София - инж.Иван Иванов, че да го направи той, понеже според руснаците той бил по-добър от тях...

Относно разбойниците - не са теории, просто господарите на едните разбойници позволяват бой по чуждите разбойници. Предлагам да се възползваме, а не да играем по свирката на сценаристите на снимките:

Коментирам аз вчера в сайта на афера.бг,под статията със снимките - първи мой коментар там, гледам да съм културен, с умерена, но скептична гледна точка към цялата патаклама.
Е, коментарът ми не видя бял свят - очаквал модерация, за сметка на това след него прочетох сума ти нови нецензурни, грозни коментари.
Тоест - сайта има конкретна политика, която се следва и “правилен” начин да се коментира спрямо нея.
Тоест, има някаква конкретна цел, която се преследва с тази политика.
Тоест. За тази цел е нужно да има определен вид коментари, или по-точно, да се постигне внушението, че има само един вид коментари.

Еми, сори, аз не искам да бъда пионка в нечий друг сценарий. Не мога да се съглазя с тезата ти, че това е партенка на самия Борисов - надценяваш акъла ни. Уви, който се чувства като овца, която поема информацията която “големият брат” му подава, и на базата на нея прави предвидимите си съждения - толкова по-зле за него. Имаме късмет, че сякаш все още мислим ( : .

18551

37

Нострадамус

18.06 2020 в 21:51

Проверка на номера X06459442868 на банкнотата снимана в шкафчето в спалнята на Борисов показва, че такава банкнота има и е печатана в Германия.

20699

36

Новак

18.06 2020 в 16:42

Yoghurt, безскрупулни са защото им се позволява да са такива. Несъмнено убийствата през годините, които описваш са трагедия за България каквито са и 1925 и 1923. Независимо какъв е броя на жертвите, избиван е интелектуалния елит на България. Трагедия е и обезлюдяването на България след 1989. Явно останахме тези, които позволяват да бъдат мачкани, лъгани и обирани от тъпи и нагли тарикати. Не можем всичко да хвърляме назад и да се оправдаваме само с миналото. И Чехия и Полша и Унгария бяха комунистически държави. Но там имаше бунтове (68, 81, 56) защото народите не търпяха лумпени във властта пък били те и въоръжени. Тук беше тишина, всеки се спасяваше поединично. Някой надигна ли се след убийствата, които описваш? Никой! Някой надига ли се след като тази пасмина на снимката краде като за последно и съсипва бъдещето на децата ни? Никой! Но пък развиваме теории как разбойниците ще се избият един друг и ще настъпи рая на света.

3005

35

Bahmu

18.06 2020 в 13:59

Пълен Бокук ! Жълтото на гащите им се вижда по лицата дори -- идва Видовден, а съм сигурен че Черепа тепърва ви започна. Бойко може да се прави на "дръж ми шапката, че се клати файтона" , но на другите им е ясно какво идва - особено на Томи, такъв фейс и на погребение е трудно да се изкара....

11300

34

yoghurt

18.06 2020 в 10:18

Ама защо са безскрупулни? Дали защото техните предци не изтребиха кадърните хора, примерно, Тато лично е участвал като момче за всичко на “Славянска”, където са водели интелигентните българи 44та, преди да ги разстрелват и заравят в ями, които били толкова препълнени, че не могли да ги заринат сносно, та кучета разнасяли крайниците им... Но поне тия уроди имаха срам, и за пред хората се показваха, че са културни - примерно, показват се на концерти, театър... Не знам кое е по-добре обаче, тяхната неискреност, или искрената простотия днес.
Но когато на едно общество премахнеш натрупванията, събрани от интелигентните поколения, това са над 40 000 активни българи, изтребени в цяла България (в сравнение с 500-1000 души от “кръвокола” Цанков, след нечувания атентат в св. Крал) , та убивайки тия хора, сам си нанасяш съдбата на тия клетници в управлението. Работата е, че агентите-генерали които стоят и зад Борисов, и зад Златев, са същите, играят си с пионките си.
В настоящето ни трябва култура, вяра, упование, съвестна работа, все ценности които комунизма съсипа и с които 30 години огризките на комунистите си играят и до ден днешен...

706

33

order

18.06 2020 в 10:04

ТУЛУПА като възпитаник на КГБ изпълнява точно наученото.....малко истина и много злоба и л@йна!!!!
Вероятно Президента има подарен дрон от китайците и......И останалото е злоба и л@йна от БАРБА ГАНЬОС!!!!

3810

32

Пенчо бре

18.06 2020 в 09:09

На Дариткова червеното много й отива. Време ли е вече? А Гаубичката, решена в тревисто зелено, уютно се беше прислонила зад широкия му гръб и макар невидима, сигурно му е показвала топлата си подкрепа. Лъчо Мозъка изглеждаше изключително интелигентно! За "живия щит" (по Бенатова) няма думи, освен Неговите. Дали е разбрала, какво е "геноцид"?

17439

31

мнение от IP

18.06 2020 в 08:47

Борисов е точно като ученик без домашно. "Забравих го вкъщи", "Иди го донеси", "Нямам ключ" "Котката го е скъсала" и т.н. Но ужасът ми е от тези зад него. То трябва да дълбаеш дъното, за да участваш в този гнусен театър. Някои даже ръкопляскаха на тъпотиите. Ще повърна...

20699

30

Новак

18.06 2020 в 07:52

Да, проблемът е, че 80% от народа се хваща на въдицата - било от глупост, било от мързел, било от промиване на мозъка.
Схемата с изедниците изглежда логична, но освен пряката борба има и много странични ефекти, които не са по-малко страшни. Единият са точно тези 80% - защото нашите изедници са безскрупулни и елементарни като хора. Пример - Тиквун. Като съберат подобни индивиди около себе си (виж снимката) това става модел за успешно поведение в обществото за дебилните 80%. И след това този модел и тази простотия започва да се възпроизвежда и няма излизане от този порочен кръг. Това е по-страшен проблем от краденето на пари, трупането на имоти и возенето в Майбах. За тези неща природата си е намерила решение - пример Мишо Бирата.