Борисов сравни Нинова с Меркел: Подведоха едната с мигрантите, другата - с козичките

OFFNews 20 юли 2018 в 13:33 6236 2

Корнелия Нинова ми напомня на Ангела Меркел – и нея я вкараха в процедурата с мигрантите, както лидера на БСП с козичките.

Това каза министър-председателят Бойко Борисов в пленарна зала при разисквания за миграцията, инициирани от БСП. 

Борисов посочи, че Меркел е била въвлечена в много мощна хибридна атака. Той припомни кадрите с издавени хора в Средиземно море и малко дете на брега.

"Хванаха медиите Меркел и тя каза: Трябва да ви спасим, елате. По същия начин ваши депутати ви заведоха в едно село, където има чума – да галите козичката. Аз ви завидях, че отидохте в селото и погалихте козичката. Много мило", поясни Борисов, цитиран от Фокус. 

България е единствената държава в ЕС, която се е справила с мигрантите, похвали се от парламентарната трибуна премиерът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

2

Новак

20.07 2018 в 16:15

Та как най-добре сме се справили с мигрантите? А това, че хващат групи на българи-сръбската граница, или в камиони по пътищата на България, или минали през България и хванати или намерени мъртви в Унгария за какво говори? А това, че хората в Странджа казват, че всяка нощ минават групи хора покрай селата - това ли е спояване с мигрантите? Този си живее в някакъв негов свят на успехи, потупвания по рамото, галене по главата. Само защо голяма част от населението живее в същия този измислен свят?

17156

1

aviatora

20.07 2018 в 15:19

ЕЙ МУТРАК, СТИГА СИ КРАДЯЛ БЕ, БОКЛУК!!!