"Борисов ще опита с Патриотите това, което направи с Реформаторите"

OFFNews 04 април 2017 в 08:41 9160 5

За пръв път България може да има официално националисти в управлението. На хората това ще им хареса. Нашите националисти не са възприемани като радикали, харесват ги от ляво, и от дясно. 

Патриотите обаче имат един голям противник и това е самият Бойко Борисов. Борисов ще започне да прави с тях това, което правеше с Реформаторите, коментира социологът Първан Симеонов по Нова тв. Той сключва отделни споразумения с ВМРО, НФСБ и Атака, той така прави - разделя и владее. 

Възможно е да се разберат за пенсиите, каза още той. Борисов се е оградил с трите неща, които се харесват на хората - патриотите, Марешки и референдума на Слави Трифонов, мажоратарния вот, обясни Първанов. Това са трите нови идеи и Борисов е с тях. Възможно е той да изсмуче енергията на трите формации и да ги изплюе, каза още Първанов. Според него Патриотите затова си вдигат цената, защото знаят какво се случи с РБ. Борисов ще пусне машината на тема мажоритарни избори, каза още той. 

Да не надценяваме щастието на Борисов, призова политологът Евгений Дайнов. Каквото и правителство да направи Бойко Борисов, то ще бъде за председателството ни на ЕС. А в него ще има лица, които говорят неприемливи неща за Европа, това ще създаде напрежение и ще се отрази тежко на Борисов, смята Дайнов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11563

4

Black Wolf

04.04 2017 в 14:19

Нашите патрЕоти парата ги интересува, но вече са си я получили от Кремъл. Рублите са бая обезценени, ама като са повечко вършат работа.
Сега патрЕотите трябва да свършат работата, за която им е платено - руската олигархия да получи и последното, което е оставало в България.
 
X

Да помогнем на украинските деца!