Борисов се подигра на Тагарев: До лятото ще прати вълнени ръкавици с 5 пръсти на Украйна

Ружа Райчева 13 март 2024 в 09:28 3540 7

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС/Антон Станков

Бойко Борисов

Аз съм много голям оптимист, защото най-сетне в Министерския съвет влиза точката за изпращане на вълнени ръкавици с пет пръсти за Украйна. Надявам се министър Тагарев да изпрати ръкавиците за август, може и юли. 

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов иронизира работата на отиващото си правителство на Николай Денков и на министъра на отбраната Тодор Тагарев по повод изпращането на военна помощ за Украйна. 

Борисов отказа да коментира преговорите с "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) и каза, че когато те приключат, вицепремиерът и външен министър Мария Габриел ще обяви "какво се е договорило или не".

Лидерът на ГЕРБ само каза, че в един такъв процес се искат отстъпки. "Мария Габриел трябва да отсъди, защото тя ще работи с тези хора. Убеден съм, че не трябва да обръщаме страната с главата надолу", заяви той. 

Бойко Борисов добави, че "няма държави на регулаторите, на прокурорите и на съдебните съвети". Според него след избора на състава правителството трябва да се мисли за регулаторите, а не да се "говори, че министрите нямат значение". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1395

7

AlexT

13.03 2024 в 11:23

Един простак , с когото атанасов , христовци и кирето ще сключват коалиция,/ за да не им се искат оставките и да висят още на клона / , пак се изказа :
Защо изпращаме ръкавици за ‘’лятото’’ ??
Простако, на фронта и не само там , има ремонти на техника , има кал, има копаене на окопи, има патрони, автомати- със смазка , има носене на снаряди , има носене на туби с гориво, масла и т.н .. Има допир с техниката, понякога е и гореща, пареща , най- общо казано ..
Така че, балет майсторе от бандата криминална СИК, селски тарикате , ръкавици на фронта са нужни по всяко време по различни причини !! Запомни го сикаджийо !!
Ииии ...., когато сключваш договори, коалиции, сделки с криминални типове, ти също ставаш криминален тип, като дребните пласьори на дрога , например .....

723

6

user4eto

13.03 2024 в 10:28

Първо пречиш после се подиграваш. ВОЕННОПРЕСТЪПНИК такъв?
Кажи за пътната карта нещо?
Ама и те журналята са за бой, траят си, не питат.

1000

5

Зла свекърва

13.03 2024 в 09:58

От мутра толкова. А щом в ГЕРБ го търпят и никой не оспорва лидерството му, значи и от тях толкова може да се очаква.
Единственият модел, който могат да предложат е

Корупция с елементи на евроатлантизъм.

Пиар елементи.

Когато се опре до дела - мутрата прави това, което е в изгода на Путин.

345

4

Джендо Джедев

13.03 2024 в 09:56

Така е, Баце е къде-къде по-голям спец в подпомагането на братски славянски народи - на един от тях му построи тръбица за 3 милиарда лева. Или бяха 3 милиарда долара?

4038

3

Moirae

13.03 2024 в 09:51

Видяла жабата, че подковават вола и вдигнала и тя крак.

4638

2

Того

13.03 2024 в 09:43

Баце е уникален руски боклук, който подпопомогна Путлер с три милиарда лева, за да започне войната срещу Украйна.

17439

1

мнение от IP

13.03 2024 в 09:39

То няма и държави на кюлчета и пачки до леглото на премиера, нито има държави на Пепи Еврото и Гешев. Също така няма държави на "ти си го избра" и на "братиньо"....Абе въобще "няма такава държава!"
 
X

Да помогнем на украинските деца!