Борисов: Ротацията е дреболия, смешно е Мария да върне мандата и след дни пак да го вземе

Няма да сменяме министри на всяка цена, каза лидерът на ГЕРБ

OFFNews 06 януари 2024 в 13:51 4846 3

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС

Ротацията е дреболия, технически е въпросът, не знам какво е толкова вълнуващо, ще я има.

Това заяви в Медвен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Ненужно и смешно е упражнението Мария да върне мандата и след няколко дни да го вземе, коментира още той. 

Борисов уточни, че Мария Габриел ще отиде при президента с одобрен от парламентарните групи кабинет, а след това ще започне избирането по същество на правителството. 

Борисов подчерта, че с "Продължава промяната - Демократична България" са се разбрали, работата на всеки  министър от сегашното правителство да се разгледа непредубедено. "Не подхождаме с желанието на всяка цена да се смени министър с един или друг, правим анализ, преценяваме", обясни той. 

Вътрешният министър свърши огромна работа по приемането ни в Шенген. Инциденти са ставали винаги и хората, които са на място, са понасяли и понасят своята отговорност, коментира Борисов. 

Не може в министерството на спорта да заловят човек с десетки хиляди левове рушвети - затова не трябва ли да се понесе отговорност? След детайлен анализ ще излезем всички и ще кажем какъв ще бъде кабинетът, допълни лидерът на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

3

AntiZ

06.01 2024 в 17:15

Хахаха, тази снимка е за рамка! Разчекна ми се устата! ;D

22548

2

dolivo

06.01 2024 в 16:25

хаха, тулупа корупция посочва тц тц

900

1

Rex

06.01 2024 в 14:57

Не може в министерството на спорта да заловят човек с десетки хиляди левове рушвети - затова не трябва ли да се понесе отговорност?

А може ли да те заловят по гол *** със кюлчета злато и патлак и да не се понесе отговорност ? За един приятел от Банкя питам.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика