Борисов: Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни

OFFNews Последна промяна на 10 ноември 2019 в 10:36 3345 15

Снимка Александра Маркарян / OFFNews

Последните 30 години са най-хубавото нещо, което се е случило на страната ни в новата ни история. С много работа и усилия днес България е различна и тук се живее много по-добре, коментира по повод 10 ноември премиерът Бойко Борисов.

По време на Прехода преминахме през редица трудности - хиперинфлация, масови фалити на банки, пенсии и заплати по няколко долара, опашки пред магазините, празни щандове, блокиране на цялата държава, безнадеждност. Днес това са спомени от миналото. България е член на НАТО и на ЕС, пътуваме свободно по света, БВП бележи ръст всяка година, а безработицата е на историческо рекордно ниско ниво, твърди Борисов.

Извървяхме дълъг път и днес България се развива. Най-важното днес е, че резултатите се постигат с работа и зависят от всеки един от нас, каза още премиерът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11009

17

случайно прочетох

11.11 2019 в 13:08

Чудя се, дали не говори за друга държава, в която аз не живея?

21755

16

spirit оригиналът

11.11 2019 в 08:53

Български села, селско стопанство, животновъдство, българска лека и тежка промишленост също няма, няма и АЕЦ, космонавти, безплатно образование и лечение, няма български мини, златодобивна промишленост, няма никого!

Българите напускат родните си места, оставят възрастните си родители и близки на милостта на циганите рецидивисти, нападатели на възрасни жени и мъже за жълти стотинки и заминаха по по-големите градове и в чужбина за парче хляб!
Който иска да ме опровергае, напсува, заколи, самоубие …
Но имаше такава държава България!
Варно, аз още помня, а вие?

21755

15

spirit оригиналът

11.11 2019 в 08:52

Имаше работа и хляб за всички български граждани, имаше професионални техникуми от които излизаха чудесно подготвени специалисти в различни области, езикови, математически гимназии …
Имаше ведомствени почивни станции по които българите ходеха на море и планина с 1/3 от месечната си заплата, имаше безплатни санаториуми, домове за възрастни хора, домове за сираци и изоставени български деца!
Нямаше банани, обаче … За личен автомобил се чакаше с години, ама никой не умря!
Сега има!

Има банани, има лични автомобили за всеки без ред и Бойко Борисов с бандата му ги има даже …
Има всекидневни убийства, кражби, цигански безчинства, НПО-та грижейки се да ги има тези всекидневни за българите радости … Всичко има!
Браво …
Няма българи обаче!
Има останали около 6 милиона възрастни, болни българи, хора все още мъчейки се да оживеят в собствената си Родина, има и политици дори, които доограбват България …
Българите масово напускат тази радост, незнайно защо, младите хора не искат да раждат,

21755

14

spirit оригиналът

11.11 2019 в 08:51

за себе си и за любимата си Родина – близо 9 милиона българи!

Имаше, бе …
Забравихте ли?
Имаше безплатно образование, детски градини, болници с лекари на световно ниво където българите не ги приемаха срещу пари по някакви пътеки, а ги лекуваха докато ги излекуват съвсем безкористно …
Имаше военни училища от където излизаха отлично подготвени специалисти, като „Долна Митрополия” от където излизаха български чудесно подготвени бойни и граждански летци, механици, ръководители на полетите, които сега работят за чужди авиокомпании за парче хляб!

Имаше военни училища за нуждите на унищожените сега Транспортни и Строителни войски, които изпълнявайки воинския си дълг строяха ж.п. линии, мостове, пътища, подготвени прекрасно машинисти, ръководители движение, войници работещи по най-големите разпределителни гари, стрелочници …
Войници от ГУСВ които построиха НДК, хиляди жилища за български граждани срещу нищо, войници които за две години получаваха занаят, ставаха майстори в строителството!

21755

13

spirit оригиналът

11.11 2019 в 08:50

Помните ли България?
Онази България която беше на 4-то място в Европа по БВП?
Онази, загубената вече, окрадена и обезлюдена България?
А имаше такава държава, на Балкански полуостров в Европа, а не по някакви си Западни Балкани …
Имаше!

Имаше мощна, икономически развита държава България със световно развита лека и тежка промишленост, металургия, машиностроене, развито селско стопанство, образование на и над световно ниво, здравеопазване, земя от 111 хил. кв.км. , която се използваше, обработваше за благото и просперитета на гражданите на тази отдавна загубена България …
Имаше една такава държава със силна армия, четвърта космическа сила в света, с двама български астронавти, Атомна централа, язовири, с най-мощния на Балканите международен автомобилен транспорт – СО „МАТ”, с развита оръжейна промишленост, български мини и миньори, работещи за българската промишленост, ТЕЦ-ове, златни български находища, Земя дадена ни от Бога, райски кът където българите живееха и се трудеха нормално

7002

12

yoghurt

10.11 2019 в 21:41

Никой, роден след 1960 година, няма право да съди за комунизма, добър ли бил, лош ли бил - просто същинските изверзи си свършват работата от 44та до априлския пленум - продават златния резерв, събиран от поколения българи и дал ни финансово да бъдем по-силни от Австрия (да, студентите от началото на века там можели да си купуват с българския лев повече, от колкото австрийците!) . Безродници, които продават рода си на Сърбите, късат части от България и ги обезбългаряват; По късно искат да продадат България на СССР, понеже нямат пари да продължават изкуствено да дотират губещите заводи, никнещи като гъби - примерно в Пирдоп - завод на сума ти разстояние от мината, която добива руда за него, само защот Вълко Червенков е оттам; Докарват България до три фалита; Научават българския народ да краде от държавата си, да я счита за мащеха - всички работещи в държавни предприятия крадат по нещо от предприятието си; Научават българския народ, че който е умен и се труди - няма да успее, ще успее онзич който има връзки; Духовно обезсмислят живота на Българина, като изкорубват онова, което е създало държавата му - Християнството, свещениците които са кадърни ги изтикват по селата, а на ръководни длъжности назначават тройкаджиите от семинариите, това осакатява Църквата ни, която само две години преди репресиите спасява българските евреи и е стожер на доблест, честност, добродетели; сами виждаме днес колко трудно се възстановява моралът в обществото ни, изкорубен от социализма.
И нека който плюе прехода да знае, че комунистите си го направиха сами, който плюе прехода, плюе самата комунистическата партия, чиито чеда (Доган, ТИМ, ВИС и СИК, Пеевски, генералите от ДС като изедника Любен Гоцев, въобще новия “елит” на некадърници с пари) та тези комунистически чеда го осъществиха, взеха капитала на държавата от куфарчетата в частните си банки, домове, вили, палати, сараи, хотели... Колко безгранично е човешкото невежество!

17096

11

Новак

10.11 2019 в 20:02

Има си хас да не са - през кой друг период (и в коя друга държава) ще бъде възможно пожарникар, прочел една книжка през живота си, с много съмнително минало да управлява държавата 10 години?

14751

10

Нострадамус

10.11 2019 в 14:13

България при Премиера Борисов е пропита от корупция. Съдебната система и Прокуратурата са зависими от правителството и НЕ работят. Икономиката, Образованието и Здравеопазването са в окаяно състояние. Доходите са като в Третия свят, а инфраструктурата е като Лунен пейзаж.!...Това са някои заключенията на Държавния департамент на САЩ в годишния му доклад за спазване на човешките права по света за 2017 г.

3774

9

ЛАФЪРДИЕВ

10.11 2019 в 14:11

Радвайте се, радвайте се..
Прости маймунки, тропкащи в редичката след БАШ...
Нали всеки ден имате бананчета..
Ма то кво ли да има друго в една бананова република..