Борисов от Каспичан: Радев да не е вечен, служебните му кабинети са диктатура

OFFNews 30 юли 2023 в 14:17 5363 5

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС/архив

Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай. Това не е избрана политическа партия. Две години и половина знайни и незнайни министри ни управляваха, докато траеше този хаос, безвремие - едно нищо! И всички те бяха посочени от един човек. Това е диктатура!  Радев да не е вечен?

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира предлаганите промени в конституцията от Каспичан, където бе за откриване на нов храм и пусна видео от посещението си във фейсбук. 

Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата? Само хаос, мизерия, чудовищна инфлация - обраха ни и с по левче от горивата, стопиха ви приходите. Това ли са успешните правителства на Радев?", възмути се Борисов.

Според него в момента "парламентаризмът в България работи по-добре от всякога". По думите му това е така, защото в "некоалицията всички проявиха разум". 

ПП-ДБ осъзнаха, че трябва да си мерят приказките срещу ГЕРБ. Убедиха се, че да воюват с нас не е печелившо. На идване минах по магистралата. Пътуването беше кошмар. "Хемус" щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. Поредно нищо след тези две години и половина. А само довършването на "Хемус" може да допринесе за развитието на региона", Борисов. 

Местните избори са си местни избори. Решават ги хората от градовете и селата. След 15 септември ще решим за кандидатурите. Дотогава текат събранията и номинациите", уточни Борисов за местния вот. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

723

5

user4eto

31.07 2023 в 15:53

Тиквун да не забравя, че 12 години строя "милиони километри" магистрали.
2 магистрали с дължина на нашите, се строят за максимум 2-3 години.
За 12 години в белите държави, можеше и да построят "милион' километра. :)

12021

4

bls

30.07 2023 в 20:22

Тия избиват тъпомера. Радев ли не можа да направи многократно кабинет след проведени избори бе аланкоолу? Как точно конституционна процедура е диктатура. Нивото е опасно ниско и на тиквата и на кирето, на когото трябва да забранят публично да говори щото просто не може. Той не може да артикулира мисълта си на български а ако това действително му е мисълта - още по-зле.

2020

3

donyo

30.07 2023 в 16:40

Ще си помисли читателят, че Борисов е от Каспичан...

1236

2

БотоксПутю

30.07 2023 в 15:35

Както винаги - критичен, строг и справедлив. Да е.а наглеца му , да е.а.

1000

1

PaulPierce

30.07 2023 в 14:33

Две години и половина ни е управлявала Митрофанова на практика. Как иначе може да се обясни, че служебният кабинет спря парите за храна на бежанци пенсионери, деца и жени от Украйна, в мнозинството си таврийски българи
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика