Quantcast

Борисов: Нито аз, нито Цветанов ще водим листа на евроизборите

OFFNews Последна промяна на 04 януари 2014 в 12:43 2305 15

Бойко Борисов и Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов и Цветан Цветанов Снимка: БГНЕС

Нито аз, нито Цветан Цветанов ще водим листа на евроизборите.

Това написа днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

Бившият премиер призовава хората да гласуват с думите:

"Изключително важно е да се гласува на евроизборите, защото Европейският парламент представлява нашите интереси пред останалите институции на ЕС. Там се приема бюджетът, там се кове законодателството на европейско ниво и пряко влияе на нашето ежедневие – какъв роуминг ще плащаме, как да се подпомогнат пчеларите, каква да бъде субсидията за селското стопанство и други"

Той допълва, че е "ужасно безотговорно да се твърди, че тези избори са една вътрешно-политическа борба" и определя подобни коментари като "поредните спекулации по медиите".

"Затова е важно да се знае, че нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите. Защото считам, че не е редно лидерите на една партия, които имат претенции да управляват, да дезертират от вътрешната политика или да се използват имената им, за да бъдат вкарани на тяхно място други хора", пише още партийният лидер.

Изборите за депутати в Европейския парламент ще се проведат на 25 май 2014 г.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.01 2014 в 21:09Курт Шнайдер дава следното описаниеЗА психопатиите тип "Б“Б: подчертана дисхармоничност на нагласи и поведение, неуравновесеност, склонност към декомпенсации, безотговорност, егоцентризъм, непредвидимост на реакциите, липса на чувство за вина, изменчивост на отношенията, изкривено самовъзприемане и неправилна самооценка.

04.01 2014 в 21:08

Вижте им физиономиите на тези двамата? Вгледайте се внимателно! Наистина ли бихте гласували за подобни лица? Бихте ли им поверили своето бъдеще? Не виждате ли, че става дума за два случая на КЛИНИЧНА ПСИХОПАТОЛОГИЯ? Не ви ли е ядно, че става дума за тежка ПСИХИЧЕСКА ОБРЕМЕНЕНОСТ, съчетана с МАНИАКАЛЕН СТРЕМЕЖ КЪМ ВЛАСТ?

04.01 2014 в 20:44

Искам да отговоря на blaga
Бойко Б орисов ИМА
Проблеми с емоционалността

Психопатът е човек, който няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелектуалният капацитет да разбере разликата между редно и нередно, а защото липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н. Някои от характеристиките на това включват поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост за другите хора, възприемане на другите хора просто като предмети. Когато нормални хора обработват емоционален материал, има голяма активация на части от мозъка, предназначени за емоционалното реагиране на събитията и отговарящи на емоционалността. При нормални хора може да се различи емоционално-наситено от неутрално събитие, но при психопатите това е невъзможно.

Е това напълно "пасва" на Б. Борисов и негоеите симпатизанти !!!

blaga напълно си прав!

04.01 2014 в 18:29

Сега един съвет:Информирайте се от медицинска гледна точка ,какво значи "психопатия" , и всичко сравнете с държанието и действията на бОйко бОрисов!Пасва си едно към едно!!!

04.01 2014 в 18:23

oigen785-ти си като развалена плоча,във всеки форум повтаряш едно и също и то дори не е вярно!!!За Белене вече веднаж ти обясних ,че не тиквата бОйко спря строежа ,а беше принуден да го спре ,а като слезе на летището след разговорите с Путин за Южен поток ,сам се похвали пред журналистките ,че подписал всичко ,което искал Путин и той бил много доволен...Аз мисля ,че когато Путин е много доволен от нещо ,което се отнася за България -не ни чака нищо добро!!!

04.01 2014 в 16:52

До Никола или от Кола...Трябва ли да ти припомня и на такива платени плювачи като тебе,че при управлението на Б.Борисов уловиха магистралните бандити,с които тройната ламя ни "прослави"в Европа,пресякова жестоките отвличания на хора,включително на деца,прокуратурата и съдът бяха на път да заработят в интерес на обществото.Че бяхме горди като българи,когато Борисов се срещаше с всички известни политици,заради достойнството,което излъчваше.Отказа на Саркози оръжейна доставка,подари на Путин кученце като на приятел,но спря Белене.Колко държавност се иска,за да откажеш на държавния секретар на САЩ шистовия газ!!

04.01 2014 в 16:25

ей,за тия кавали комунягите, няма угодия бе!

04.01 2014 в 15:33

Масирано нападение на Volenjugend,предвождано от Ганьо Балкански.Май ще се окаже прав,че липсващата комунистическа партия в България,всъщност е..."Атака".

04.01 2014 в 15:32

Тия двамата тъпанари и за говедари не стават та листи ще водят!Къде не са отишли там не са се осрали и изложили България!

04.01 2014 в 15:14

Тоя сайт вече се е превърнал в некъф ГЕРБЕРАСТКИ ВЕРТЕП. Тъпи почитатели на Фидоска, Цвинокио и Тиквоча. Направо ме е гнус вече да влизам тук. Отсекъде неква словесна слуз, чалгарска мисъл, шорошоидна мъдрост. Омерзен съм.