Борисов никога не лъже. Само не помни какво говори

ОFFNews 22 април 2016 в 19:27 15355 12

Както всички знаем, Бойко Борисов никога не лъже. Но явно не си спомня какво говори.

Радан Кънев пусна във фейсбук скрийншот какво е говорил пред българите в чужбина премиерът само преди година.

На 15.06.2015 г. на среща с българската диспора в Швейцария Бойко Борисов обещава отделен район за българите в чужбина.

Материал за срещата е публикуван в ClubZ.

Борисов казва дословно:

Това, което предлагате, здравият разум го подкрепя. Но интересите на тези, които нямат гласове, досега го блокираха. Сега мисля, че можем да съберем мнозинство. В Румъния видяхте, че точно гласовете от чужбина обърнаха избора".

Цитатът е от БНТ.

Изключително последователен е Бойко Борисов и по въпроса за задължителното гласуване. На 21.08.2015 г. пред Нова телевизия той казва

Самата дума "задължително гласуване" мен не ми харесва. Мен да ме накарат насила да ходя да гласувам, да ви кажа честно, ще се съпротивлявам.

Коментарите на Борисов за задължителното гласуване започват от 16-ата минута на записа или в 8:47 ч на екрана.

-------------

Послепис от редакцията: Очевидно в заговора срещу стабилността на управлението, освен чичко Сорос, се е включил и чичко Гугъл.

В една нормална държава тази дописка би трябвало да е в рубриката "Виц на деня". Тъжно е, че в България това трябва да се категоризира като "Политика".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

12

Blagodatka Dushanova

23.04 2016 в 18:33

Има някои хора,които имат заболяване ,което самите те не осъзнават.Човек,който има това заболяване има талант да манипулира емоциите на другите,за да получи каквото си иска.Има чувство за величие,патологична лъжливост,липса на чувство за вина.Когато му посочат несъответствията в лъжите му,той умело замазва нещата и сменя темата.Разказва велики истории,които издишат при проверка.Той възприема хората,като предмети и смята,че светът му е длъжен.Има изкривено самовъзприемане и неправилна самооценка...заболяването се нарича психопатия...

13277

11

66

23.04 2016 в 10:57

Всяка сутрин да се будиш
все едно си с ютия на бузата ....
Боли много шамара от Лондон ...
И резултата е забрана да гласуват
за основния финансист инвеститор на БГ
- българските емигранти.
Те знаят, че политик може и да не краде... Не като в БГ.

13277

10

66

23.04 2016 в 10:49

Не е прав El Commandante !
"Баце ако беше Пинокио, досега носа му да е стигнал до Тутракан."

Щеше да е с нос до Луната.

20699

9

Новак

23.04 2016 в 06:13

Струва ми се подценяваме Тиквоний. Не е забравил какво е говорил - това е реакция на въпроса за огледалото. Шамарът от Лондон още му пари и сега намери начин да си го върне и да минимизира в бъдеще влиянието на независими и необлъчени от простотията му хора - в България никой не го попита вижда ли Пеевски в огледалото.
Лошото е, че простотията и популизмът вече тотално взеха връх в управлението - ПФ оряза 2 млн. българи уж за да намали влиянието на вота от Турция. Боко го играе верен коалиционен и както винаги за нищо не е виновен. Пасмината от ГЕРБ натиска бутоните както им се каже, важното е някоя и друга далаверка да спретнат - я спирки в София да правят, я някой съученик да уредят да продаде едни колички. ДБГ играе сценката за ущипаната мома - в ролята на момата е лидерката им. То не че някой се е засилил да я щипе де. ДСБ ще се окаже, че не знаели какво гласуват. Силовите служби разиграват сцени от най-долнопробните екшъни за да покажат борба с корупцията (но не закачат тези с джипчетата и спирките в София).
Е не е ли страшно?!

12455

8

merypoup

23.04 2016 в 00:48

Аз си спомням наивната радост на някои хора след това "обещание" в Швейцария. Учудих им се, защото след толкова години лъжи да повярваш на едно изпросено обещание не е даже наивност, а си е чиста глупост.

77927

5

El Commandante

22.04 2016 в 20:05

Професоре, здравословното състояние на Баце нема нищо общо и когато казваме че е патологичен лъжец, не значи че е болен,просто така се е родил.

Здрав като бик и почти толкова умен.

12521

4

Али Раза

22.04 2016 в 20:02

Хахаха, Боко е тотално недоразумение. Набълбука се с кинти и обаче гъза му е мега лаком и иска още. Идва обаче времето, когато ще му пръснат дебелия задник.