Quantcast

Борисов: Ние сме от първите в ЕК, които реагираха на икономическата заплаха

OFFNews Последна промяна на 26 ноември 2020 в 17:15 2009 1

Малко след като ЕК обяви, че отпуска почти 1 млрд. лв. на България за справяне с коранакризата, премиерът Бойко Борисов написа във фейсбук, че парите отиват към бизнеса. И не пропусна да напомни, че правителството е впрегнало всичките си сили да подкрепи засегнатите от пандемията.

Ето пълния текст на съобщението:

"Пренасочваме 511 млн. евро европейски средства в подкрепа на българската икономика и бизнес. Безвъзмездната финансова помощ ще отиде при микро, малките и средните предприятия у нас.

Парите са от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния фонд и се отпускат след като European Commission одобри изменение на оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“. Ние сме една от първите държави членки на ЕС, които реагираха на икономическата заплаха и подкрепиха бизнеса и гражданите с редица мерки. Мобилизирали сме всичките си усилия и вярваме, че бързо и ефективно ще можем да подкрепим всички засегнати от пандемията."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

900

1

Руми Лазарова

01.12 2020 в 11:36

Пази, Боже, от работлив некадърник и простак с власт.
Бойко Борисов не е по реформите, той е по хвалбите.

Неговата хвалипръцковщина вече ни дотегна, тя вече е престъпна, опасна е за живота на хората. Този човек, в своята неадекватност към проблемите, е опасен. Безмълвни сме вече от наглостта на управляващите и от липсата на реална представа какво се случва в държавата.

Не ме е срам от мутрата Борисов, защото той си е такъв.Срам ме е от хората, които го харесват, избират и благодарение на него се възползват от властта.Такъв народ няма бъдеще.

Вреден си, борисов! Никой не ти вярва. Дори и твоите калинки. ОСТАВКА!