Борисов: Не ме е страх от референдума на Трифонов, той е добър шоумен

OFFNews 26 май 2016 в 07:57 6062 5

Президентът Росен Плевнелиев има много убедителни лични причини да не иска да се кандидатира отново за вота наесен. Аз няма да съм кандидат, за Цветан Цветанов никога не е ставало дума да се кандидатира за президент. ГЕРБ ще обяви номинацията си през септември. 

Това коментира премиерът Бойко Борисов по Нова тв.

АБВ прави същото, което ДСБ - искаме да имаме общ кандидат за президент, но ние ще ви посочим кой. Това, което заяви Георги Първанов - че може да се кандидатира за трети мандат, показва защо напуснаха правителството, обясни Борисов. Знам отлично поговорката "Не казвай хоп, преди да скочиш", като повтаряш "Аз ще спечеля изборите на всяка цена", предизвикваш дявола, коментира лидерът на ГЕРБ предстоящите избори през октомври. 

Ако не бяха приети промените за изборите в чужбина, кабинетът щеше да падне. След това според социологическите проучвания, не може да се състави правителство, каза още Борисов. Който пие кафе, си отива, това са фактите, коментира той вариантът да се договори кабинет по метода, прочул се след кафето на Борисов и Местан в Кърджали преди година. 

ГЕРБ ще предложи, ако в една секция в чужбина има много желаещи, да се сложат две или три кутии, за да не се образуват опашки, обясни Борисов. 

За референдума на Слави Трифонов 

Не ме е страх от референдума на Слави Трифонов, това са глупости. Той си е добър певец, добър шоумен, коментира Борисов. Той подчерта, че Трифонов има три часа тв ефир всеки ден, затова предпочита да говори за енергетика, не за шоуто, което трябва да е тема на Трифонов. Глас народен, глас божи, коментира още Борисов, но подчерта, че хората не познават конституцията и понякога са наивни по повод въпроса дали да се намали броят на депутатите, което може да се реши само от Велико народно събрание. "Колкото аз мога да правя концерти, толкова той може да прави политическа кариера. Пожелавам му да е жив и здрав, всеки има право да се пробва", заяви Борисов. 

"И аз мога да направя такъв референдум. "Искате ли да вдигнем пенсии и заплати двойно?" - първи въпрос. "Искате ли всеки сам да избира началника си?" - втори въпрос. 100 процента ще имам с такива въпроси", каза още Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

5

мнение от IP

26.05 2016 в 12:57

Открийте разликата:
"Ако не назначим Пеевски за шеф на ДАНС, правителството пада"
"Ако не приемем промените за избор в чужбина, правителството пада"
Аз мога да открия само приликата:
Никой не си и помисля, че демокрацията се упражнява чрез.... демокрация, а не чрез личните представи на властимащите кое е добре и кое зле за обществото.

13340

2

Blagodatka Dushanova

26.05 2016 в 10:08

Страх го е и от трифонов,и от народа го е страх и затова се чуди как да се представи по-добре в "ушите" на хората ,за които мисли,че ще гласуват за него.И от генералите от ДС (АБВ)го е страх...Ако са си намислили нов проект за управлението на държавицата ни ,него ще го издухат...ще го пратят в историята де...Ха дано да имаме този късмет...

7506

1

Страх го е, как да не го е страх!!
Рапонът разбира много добре, че чалгаджията има много фенове и може да причини голяма фира.