Борисов на въпрос има ли връзка със Сиела Норма: Негодници, нагли, брутални, дебили

OFFNews 11 ноември 2021 в 13:15 32056 7

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се вбеси жестоко на журналистически въпрос за това дали той има връзка с фирмата доставчик на машините за гласуване "Сиела Норма". 

По-рано днес провосъдният министър Иван Демерджиев заяви, че с появата на допълнителни машини за гласуване се цели дискредитиране на изборите, че действията на "Сиела" са преднамерени и че трябва да се изследват връзките между фирмата и предишните управляващи.

"Тея негодници... вече да сменят тона... Значи такива негодници... Това не може да бъде истина! Ако имам връзка, ще ходя ли да показвам къде са фалшиви машини, флашки и да го цитирам пред всички вас? Абе тея хора, толкова нагли, толкова брутални, толкова вече... дебили!", разбесня се бившият премиер.

Борисов продължи с цветистите обяснения.

"Каква връзка? Ние го яздим от сутрин до вечер! Как може! Ми тая глупост, ако е казал, то да се чудиш кого да съдиш вече! Вижте им на Сиела родословните връзки - кой на кой е близък. Ще направите ли? Ми, айде малко се размърдайте! Ми нали всички обичате да казвате, че сте разследващи журналисти! Идете - разследвайте! Вижте кой е собственикът, с кой е близък, къде е близък... Наглеци такива! Лек ден ви пожелавам!", завърши изявлението си Борисов.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

7

Atan

16.11 2021 в 12:59

Съмненията на министъра са основателни. Нито Сиела, нито ЦИК дадоха разумни обяснения. Факт е, че допълнителните машини дадоха повод на ББ да говори. Но нищо не можа да докаже.

12182

5

sawall

11.11 2021 в 16:45

Когато журналистите разследваха при неговото управление ги мачкаше и уж случайно се оказваха уволнени, таксита подкараха някои. А сега защо не разследвали. Нещастник.

5827

4

pisnamiotmutri

11.11 2021 в 15:23

Че Тиквата досега давал ли е обществени поръчки на случайни .. разбира се, че за парламентарни избори ще даде на най-доверените. Виждаме ги сега от Сиела как услужливо разнасят машини на ляво и дясно

14469

2

случайно прочетох

11.11 2021 в 14:24

Грозно, много грозно изказване!
Тържество на простащината!