Борисов честити ЧНГ: Нека през 2019 г. заедно да работим за надграждане на постигнатото

OFFNews 01 януари 2019 в 11:35 5702 1

Борисов честити ЧНГ: Нека през 2019 г. заедно да работим за надграждане на постигнатото

Нека през 2019 година заедно да работим за надграждане на постигнатото и да бъде по-добра за всички.

Това е написал министър-председателят Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа „Фейсбук”.

„Измина една дълга година, изпълнена с много предизвикателства. За първи път България пое председателството на Съвета на ЕС. Доказахме, че можем да бъдем активни участници в дебатите за развитието на ЕС, миграцията, присъединяването на Западните Балкани към Съюза, че може да защитаваме националния си интерес по важни въпроси като правата на българските граждани във Великобритания след Брекзит”, пише премиерът. „Доказахме, че можем да бъдем лидер в региона, водейки активни разговори със съседите ни за реализирането на съвместни проекти и развитието на всички държави на Балканите”, допълва той и подчертава, че през годината са работили активно и във вътрешен план. „В сила влиза рекордно голям държавен бюджет с ръст на БВП, пенсии, заплати, като особено внимание отделяме на образованието и на хората в неравностойно положение”, посочва Борисов.

„Нека през 2019 година заедно да работим за надграждане на постигнатото и да бъде по-добра за всички! Честита нова година”, пожелава още Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

02.01 2019 в 08:30

КАКВО ПОВЕЧЕ ДА НАДГРАЖДАМЕ?
Борисов нямало да управлява ОФИЦИАЛНО с ДПС.
А НЕОФИЦИАЛНОТО им управление дума не обелва?!
Я си вижте само как гласува ДПС за 16 милиардния заем.. Пък как ПП ГРОБ му гласува закончетата за КТБ и медиите.. Пък как ЦАЦААРИЕЛЧО и КОМПИРА изпраха трикратно ПРАСЧО!!! Пък как подариха на Соколето ТЕЦ Варна за 3 500 левчета, а после - цели 27 млн. лева ката годинка, за НИЩО не правене на ТЕЦ-а...
Та какво ще надграждаме в ГОДИНАТА НА ПРАСЕТО?
 
X

Да помогнем на украинските деца!