БНО даде 100% от листите си на Васил Божков и Българско лято (видео)

Мандатоносителят е борец срещу Сорос, Бил Гейтс и "РоДшилд"

OFFNews Последна промяна на 23 февруари 2021 в 15:17 3503 1

Партията на обвиняемия и избягал в Дубай мултимилионер Васил Божков Българско лято ще се яви на изборите на 4 април с регистрацията на партия Българско национално обединение (БНО).

Това обявиха председателят на "Българско лято" Борил Соколов и председателят на "Българско национално обединение - БНО" Георги Георгиев.

"На бюлетините ще пише Българско национално обединение, да се чете Българско лято", казаха двамата в съвместно изявление.

А Васил Божков написа на фейсбук профила си:

"Въпреки опитите на Прокуратурата и #хунтата да спре ПП "Българско лято" да се яви на избори, ние ще участваме. ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи.

Времето за промяна настъпи."

БНО е изразила вижданията си в Националистически манифест, в който за България се казва и следното: "Велика и могъща Национална Държава, каквато сме били хиляди години, или роби на световната банда ГЕЙТС – РОКФЕЛЕР – РОДШИЛД – СОРОС".

Манифестът, в който имаше и куп други бисери, беше публикуван на сайта на партията. От днес обаче той не може да бъде открит, защото сайтът на БНО препраща директно към този на Българско лято.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8076

1

elbarbudo

23.02 2021 в 15:44

Очевидно нямате намерение да се извините за вчерашните намеци, че Вързаждане ще се гушне с Божков?