'Блиц' поиска дисциплинарно производство срещу Радан Кънев, Христо Иванов и Николай Хаджигенов

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2018 в 13:19 13249 5

Във Висшия адвокатски съвет е подаден сигнал, в който се иска стартиране на дисциплинарно производство срещу зам.-председателя на ДСБ Радан Кънев, лидера на "Да, България" Христо Иванов и правозащитника Николай Хаджигенов.

Основанието в писмото с подател "информационна агенция Блиц" са публикации в същата медия.

Това се разбра от пост на Кънев във фейсбук:

Ходих до адвокатската колегия, да си платя осигуровките и да си взема “сигнала” от Шиши, пардон, от някакъв Ивайло, да му е честит на патерица именният ден.

Искат да се образува дисциплинарно производство срещу мен, Христо Иванов и Николай Хаджигенов по ... публикации в “Блиц”.

Първо две думи сериозно:

1) Препятстването на юристите, които не са с властта, да упражняват професията, която ги прави свободни и независими, е запазена марка на комунистическия режим, на предишния комунистически режим, де. Настоящият още не е овладял тази власт (в колегиите), но опитва.

2) Публикуването на (неграмотни, научете го този пълен член, бе - елементарно е!) клевети, по които после “компетентните органи” да започнат репресия, е запазена марка на сегашния комунистически режим. Чудна комбинация. Ама ще уплашите некой друг.

А сега на шега:

От свине ме е страх само по здравословни причини, да не ми залепнат за артериите. Затова - една рецепта с много фасул, домати и чесън, които са полезни за мастния обмен и компенсират прасето.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11406

5

Hihi1981

16.01 2018 в 09:14

И за неправилно дишане ще ги съдят!!!

13355

2

aviatora

15.01 2018 в 19:06

Радане, защо народа те тарича Рамадане?! Ти не се ли огъзи по едно време на бокич тиквича или всички му се огъзвате??