Бившият шеф на пожарната вече е зам.-министър на вътрешните работи

OFFNews 24 април 2023 в 13:10 2865 2

Николай Николов

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Николай Николов

Бившият директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов, който досега е съветник на вицепремиера и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, вече е зам.-министър. 

Николов е назначен за зам.-министър на вътрешните работи със заповед на министър-председателя Гълъб Донев, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Николай Николов беше директор на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР в периода от август 2006 г. до ноември 2022 г., когато се пенсионира. 

Награждаван е многократно за висок професионализъм и съществен конкретен принос при изпълнение на служебните си задължения. Носител е на трите степени на почетния знак на МВР.

След пенсионирането му през ноември 2022 г. беше назначен за съветник по въпросите за намаляването на риска от бедствия към политическия кабинет на Демерджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12608

2

gadeff

24.04 2023 в 18:38

Аман от пожарникари... Хора, тая работа не е като оная работа..

-529

1

6екеr4о

24.04 2023 в 13:48

Този мъж изглежда много свестен, но и самият Демерджиев създава имидж на такъв, но в крайна сметка резултатите, къде са резултатите!?

Само дрънкане пред камерите...

Е, аз лично много се смях покрай безкрайните парламентарни избори на ежеднивните сводки за операции на жандармерия и полиция в малцинствените гета, виках си: е, поне италианската престъпност ще намалее...

Но понеже военният министър е П - Маринкин, като не дава съвеЦката ръжда на УкраИна, барем да я беше вкарал у тея специфични квартали за респект на бароните и прислугата им, всуе...
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки