Quantcast

Бисеров счупи "Златния скункс" (видео)

OFFNews Последна промяна на 15 ноември 2013 в 14:17 8909 9

Христо Бисеров. Снимка: БулФото
Христо Бисеров. Снимка: БулФото

 

Бившият зам.-шеф на Народното събрание Христо Бисеров счупи статуетката "Златен скункс", която трябваше да му бъде връчена от екип на "Господари на ефира".

Това стана след излизането му от сградата на Столичното следствие, откъдето Бисеров си тръгна с обвинения за пране на пари и данъчни престъпления.

На път към автомобила, който го чакаше, за да го откара, Бисеров счупи статуетката, докато затваряше вратата. Репортер на "Господари на ефира" подаде скункса към ексдепутата, но точно в този момент той опита да затвори вратата. Така Бисеров притисна ръката на репортера, а той от своя страна - изпусна статуетката на земята и тя се счупи.    

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.11 2013 в 08:01

Offnews наистина слизате на нивото на многоти глупави и заблуждаващи сайтове,нищо не е чупил ,а затисна на оня кестен наглия ръката...за което няма какво да реве,по принцип си ги раздават тия статуетки така все едно си търсят боя :)

15.11 2013 в 19:56

Тва със Сони Ериксон к500 ли е снимано...

15.11 2013 в 18:05

Пак ни лъжат по комунистически.Няма как обвинения съюзник на БСП(БКП) (зам.председател на ДПС)да каже истината.Сигурно обвиненията срещу Бисеров са в съвсем друга посока за да се скрие много по-отвратителна истина,която е напълно доказана и е нямало как Бисеров да е отрича.Това в което сега го обвиняват, първо трудно се доказва веднага,за да се реши,че Бисеров е виновен и веднага да бъде отстранен от властта.Той с такова обвинение би трябвало да е невинен до доказване на обратното,така че, както се доказа,че БСП(БКП) е престъпна партия и то със закон гласуван в същото Народно Събрание,на 5 Май 2000г. Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.,а си остана във властта,то по същата причина и Бисеров можеше да си остане във властта.Така можем да се попитаме Бисеров по-голям престъпник ли е от БКП и тези които се гордеят и днес с престъпленията извършени от тази партия?

15.11 2013 в 17:59

Учудваш ли се, възмущаваш ли се или просто споделяш?
В момента цвета караянчева хвали "уффнюз" в босфор-тв. Ташак! Абе Йончев, колко струва тая реклама? Или е на бартер?
Гледала била на живо протестите?! Аз гледам камерите на София и виждам една глутница орки дето ходи насам-натам... ми те не могат да напълнят отсечката от Раковски до пл.Народно събрание!? Какво остана за площада, какво остана за Царя по цялото му протежение до Орлов мост? Па то и топло, ами като завали дъждец по цял ден?

15.11 2013 в 17:38

Няма начин Бисеров да влезе в затвора, защото ако види че губи всичко ще се разприказва и ще стане лошо, за това ще го размотават по съда с години и ще на края може да го оправдаят като Маргините.

15.11 2013 в 15:26

Накрая някой извика: "мама ти д***а мръсна!

Щом и на журналистите им е писнало от тия отрепки, значи положението е сериозно!

15.11 2013 в 15:20

Бисерев си е затвора - тепърва ще го гледаме това шоу....но поднасянето на информацията е ужасно - къде точно видяхте това:"Репортер на “Господари на ефира” подаде скункса към ексдепутата, но точно в този момент той опита да затвори вратата. Така Бисеров притисна ръката на репортера, а той от своя страна – изпусна статуетката на земята и тя се счупи. "
От цялото видео - видях асфалта, обувките на репортерите ( и някои други части). Репортерите се бутаха като овце и видях как един невъзпитан човек се как се опита да хвърли статуетката в колата, когато Бисеров затваряше вратата(1,30-1,35 мин)
Офнюз - сериозно започвате да се излагате вече!!! Ако човек не си направи труда да изгледа видеото - ще получи погрешна информация.

15.11 2013 в 14:48

Тоза да му е провинението....

15.11 2013 в 14:40

някои хора не умеят да губят и се държат като п*тки