Биков: Европейската преса е платена

OFFNews 18 септември 2020 в 20:13 10634 3

Ние не сме получили нито един сигнал за оттеглена подкрепа от страна на ЕНП (Европейска народна партия-бел.ред). Това, което се разиграва в европейската преса, са директно платени публикации от българи. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Биков не уточни кои медии визира. 

"Понеже нямам доказателства, няма как да кажа конкретна публикация, но една не малка част от тях са си поръчки", обясни той.

"Европейските медии между другото също вземат пари", подчерта Биков. "Ехее, колко хора, които да поръчват в България, не е толкова скъпо. Не мога да казвам имена". 

Антиправителствените протести в България, които се провеждат вече 72 дни бяха отразени от редица световни медии като: "Ди Цайт", "Ди Велт", "Шпигел", "Индипендънт", Евроактив, Евронюз, "The Brussels Times", "Политико", "Гардиан", "Файненшъл Таймс", RT и други.

"Протестът в последните дни изчерпа енергията си. Това не означава, че в България има спокойна ситуация и че всичко е наред. Протестът артикулира ясно какво иска. Оттам нататък българското общество и различните политически сили се позиционираха спрямо него и той се превърна в рано започнала предизборна кампания", каза още Биков.

Той обясни, че целта на партията е, "България в края на тази година да има подсигурен бюджет за следващата. Да има актуализация на бюджета за тази година, да има предвидени мерки за бизнеса и пострадалите от кризата, за да подсигурим следващата година, която е абсолютно неясна". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

152

2

Socerez

18.09 2020 в 21:38

Тоя е глупав. Ама вие, къде слагате RT в европейските медии, А?!

10372

1

elbarbudo

18.09 2020 в 21:18

Тоя засранец по изключение е прав... Което не променя факта, че на шайката мястото и е до стената!