Без политици при Бойко Василев довечера, БОЕЦ с поредна Гражданска панорама отвън

OFFNews 23 октомври 2020 в 08:17 12270 1

Политици няма да участват в "Панорама"  по БНТ тази вечер, става ясно от анонса на предаването на сайта на обществената телевизия. В студиото срещу водещия Бойко Василев политолозите Румяна Коларова и Слави Василев, както и пулмологът Александър Симидчиев. 

От сдружение "БОЕЦ" обаче ще проведат четвърто издание на "Гражданска Панорама" пред сградата на "Сан Стефано" 29. Предаването на открито ще е в две части, в първата темата е „Подкрепа на Евроком”, а втората ще е "Темите на деня", в която ще се коментира цензурата в медиите. 

БОЕЦ изпрати официално заяление до ДАНС, НАП и Прокуратурата, с която заявяваме нашето желание техни представители да дойдат и участват в Гражданската „Панорама“ в петък от 18.30.ч. пред БНТ и да отговорят на въпросите за институционалния натиск и репресии над независимата телевизия „Евроком“, пишат от сдружението. 

Като всеки петък, ще останем и по време на самото предаване в ефира на БНТ, за да посрещнем и изпратим участниците, ако се явят такива!, обявяват организаторите.   

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

1

Sashkavas

23.10 2020 в 12:06

Естествено, защо да канят политици които мислят различно от умно боино красивите. Трябва да се чуват само правилните хора и да се обсъждат само правилните теми. Тогава демокрацията ще е пълна и джурналистиката съвършена.
 
X

Подкастът на OFFNews