Белобрадова: Работя неуморно и имам непоклатим интегритет, макар да съм дарена с доста крив характер

Елисавета Белобрадова е номинирана да участва във вътрешните избори на “Да, България” за кандидат за Европейския парламент

OFFNews 10 април 2024 в 11:35 1968 1

Елисавета Белобрадова

Снимка Facebook/Letiashtata Kozzila Erato

Елисавета Белобрадова

Депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Елисавета Белобрадова е номинирана да участва във вътрешните избори на “Да, България” за кандидат за Европейския парламент.

В публикация на профила си във Фейсбук тя пише, че “Да, България” е единствената партия, която провежда вътрешни избори, защото демокрацията е най-трудният и бавен, но единственият правилен път.

Освен Белобрадова след номинации от местните организации на партията са излъчени и кандидатурите на дипломата Стефан Тафров, Алина Добрева (експерт в Изследователския център на Европейския парламент), Богомил Георгиев (създател на читалище „Мечталище“), Дилиян Манолов (доктор по психология), Димитър Димитров (експерт по международни отношения), Живко Димов (експерт по енергийни пазари и услуги), Мирослав Дачев (бизнес консултант и преподавател) и Силвия Атипова (писател).

В рамките на три дни между 16 и 18 април членовете на “Да, България” ще могат да гласуват за предпочитаните кандидати, като те ще бъдат подредени по низходящ ред. Крайното класиране на кандидатите ще бъде определящо за подредбата на имената в листите. Гласуването ще се осъществява по електронен път и по пощата.

Информация за кандидатите и техните платформи като бъдещи евродепутати може да намерите на страницата на партията - тук.

Ето какво написа Елисавета Белобрадова днес:

"Хората си представят, че европейският депутат отива някъде и никога повече не се връща. И като цяло, като не се върне, той е отишъл за свое собствено благо. Знам, че ако премина през всички етапи на доверие от страна на българските граждани, било то членове на “Да, България”, било всички останали, ще докаже, че досега не е било така, както трябва да бъде.

Всички, които ме познават, знаят, че аз работя постоянно, неотменно и неуморно, имам непоклатим интегритет, макар че съм дарена от Господ с доста крив характер. С каквото се захвана, давам всичко от себе си.

Работата ми в „Да, България“ ме научи на търпение, дисциплина в трудни моменти, на отговорност по отношение на хората, които представлявам – избирателите, колегите от партията, за да имаме шанс да свършим нещо реално. През политическия си път вероятно съм изгубила голяма част от забавната си страна, но и времената не са от най-веселите.

Все пак, с пролетта идват нови сили и желание да се смееш и да водиш кампания след кампания. Обичам работата си безкрайно много, колкото и странно да звучи, и се гордея с общия интегритет, който представлявам.

В политиката човек не просто се захваща с нещо, хората му дават това, с което да се захване. И каквото му дадат хората, това той трябва да изпълни в най-добра степен и да бъде най-доброто, което хората могат да си представят. Това е било винаги стремлението ми. Искам да благодаря на “Да, България” за цялото доверие, което оказа на един човек, който обича страната си, хората в нея и разбира, че въздигането и защитата на българските национален интерес, свобода и независимост в Европа е най-важната битка за всеки отговорен човек."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1700

1

Люгер Химарс

10.04 2024 в 19:23

ама разбира се, защо да не пратим още един клонинг на муха с извънземно в Европейския парламент? Да се увеличава многообразието на видовете...

С интегритет!!!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки