Бащата на вицето Николова почита Тодор Живков: Трябва да има оставка на правителството

На церемония в Правец отбелязват 109 години от рождението бившия Първи

OFFNews 07 септември 2020 в 14:36 15923 3

109 години от рождението на Тодор Живков отбелязват в родния му Правец. На церемонията се появи и бащата на вицепремиера Марияна Николова, който заяви: Правителството трябва да подаде оставка, за да вървим напред. 

Ситуацията в страната е лоша, тя не е идвала 4-5 месеца, все е нанекъде, каза още Петко Николов по бТВ. Преди да се обяви за оставка на кабинета, той обясни, че други хора трябва да преценяват случващото си. 

Ситуацията в страната е трагична, коментира и внукът на Живков Тодор Славков. 

Освен поднасяне на венци, в Правец е организирана и изложба в дома на бившия Първи. Сред експонатите има подаръци, които Живков е получавал както от държавници, така и обикновени граждани.

Входът за желаещите да посетят изложбата е 3 лв. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3810

3

Пенчо бре

08.09 2020 в 11:56

Горкият човечец. Сега дъщеря му има да го "соли"! хем е безсмислена и безсловесна, пък сега и това. И то, когато е хванала бога за тес.исите и милва ли милва, сякаш са на г-н Симеонов - WC- то.

8740

2

Косьо Генчев

08.09 2020 в 09:39

Не само бащата на "вицето" Николова почита Тато. "Вицето" Николова също си го почита, като всички комунисти в управлението, ама си го почита тайно. За това знае единствено Комунистът с главно "К", другарят Бойко Методиев Борисов, който също почита Тато. Даже "университет" е завършил при него, разтривайки му ушаците.

11300

1

yoghurt

07.09 2020 в 19:06

А, дядото да не се коси, преместиха парламента в партийния дом, скоро ще променят и конституцията - ще възстановят член първи може би, така че миналото се е върнало. Само че, като фарс...
 
X

Подкастът на OFFNews