Бареков за отцепниците: От днес мафията и олигархията си имат парламентарна група

ОFFNews Последна промяна на 29 декември 2014 в 13:29 16890 10

Николай Бареков

"От днес българската олигархия, мафията и правителството на четворната коалиция си имат парламентарна група, пълна със зависимости и библейска алчност".

Така лидерът на България без цензура Николай Бареков коментира решението на четиримата депутати Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров да напуснат ББЦ, но да останат част от парламентарната група Български демократичен център (БДЦ).

"От сега нататък тази група ще служи за прикриване на коалициите в управлението и за изпълнение на мокри поръчки срещу политически опоненти. За първи път в историята на българския парламентаризъм беше купен не отделен депутат, а цяла парламентарна група", допълни Бареков.

Той подчерта, че днешното развитие на нещата още веднъж потвърждава решението му да оттегли подкрепата си към парламентарната група на партията си и към "тези депутати, които решиха да събират трохите, вместо да работят в името на народа си".

Бареков се обърна към четиримата депутати, които днес обявиха, че напускат ББЦ, с думите: "Момчета, харчете си парите със здраве и избягвайте да гледате своите избиратели в очите".

Ето какво точно каза Бареков по повод решението на Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров да напуснат ББЦ:

"Нелепите действия на бившите ми съратници, които станаха депутати благодарение на мен и ББЦ, е жалък опит да се прехвърли на чужда глава мръсната им политическа съвест. Честито на управляващите! От днес българската олигархия, мафията и правителството на четворната коалиция си имат парламентарна група, пълна със зависимости и библейска алчност. От сега нататък тази група ще служи за прикриване на коалициите в управлението и за изпълнение на мокри поръчки срещу политически опоненти. За първи път в историята на българския парламентаризъм беше купен не отделен депутат, а цяла парламентарна група. Повече няма какво да се коментира. Тези хора бяха избрани благодарение на моята работа с гражданите през последните две години и отказаха да изпълнят дълга си към хората и да работят срещу политическото статукво. Момчета, харчете си парите със здраве и избягвайте да гледате своите избиратели в очите. Днешното развитие на нещата още веднъж потвърждава позицията ми на лидер на единствената опозиционна партия, която е да оттегля подкрепата си към тези депутати, които решиха да събират трохите, вместо да работят в името на народа си. Гласуванията на тази група през следващата година ще говорят сами по себе си дори и на най-зложелателните журналисти и критици на моята партия".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.12 2014 в 00:32

Mer3awezo ,skoro i jenata s koiato jivee6 ste ti bie duspata!!!! POJELAVAM TI GO!!!!!!

29.12 2014 в 18:43

"И сам дудука е дудук!" :-)
Интересно ми е да видя физиономиите на глупаците които гласуваха за тоя клоун-мошеник...

29.12 2014 в 16:00

Когато Бареков сам си избра ЕП по финансови причини, това беше правилно, когато купуваше гласоподаватели с кебапчета, бели ризи и въздух под налягане, това също беше добре, а сега изведнъж реши, че пазарните принципи не били подходящи за парламента.Че защо? Какъв е проблема веднъж купени хора да бъдат купени втори път? Друг е въпроса, а именно: дали напускащите просто не желаят, по хигиенни причини, да бъдат свързвани с името на патрона си?! В предходния парламент Бареков почти се обзаведе със своя група пазарувайки от където и каквото му падне, а сега не можело било и било гадно!

29.12 2014 в 14:58

Тоя не напускаше ли партията? Или не си пие редовно хапчетата и не знае в какви филми се вкарва с тия наркотици. Или е невменяем , днеска едно утре друго , а пре малко трето и четвърто...

29.12 2014 в 14:51

Бареков го отлюспиха от хранилката и веднага нададе вой :)

29.12 2014 в 14:41

Веднъж и този клоун да е прав за нещо, но нали все пак си е мишка... прав е наполовина. Олигархията и мафията нямат парламентарнА групА, те имат парламентарнИ групИ. И не ги имат от днес, имат ги от много години. А той като някакъв си там журналист, без значение какъв, с това твърдение излиза, че е или много Прост, или е голям Лъжец, или и е Двете. В което, последното, аз не се съмнявам дори за миг.

29.12 2014 в 14:23

Бареков, това е само началото на края на ббц! Тепърва ще има още напуснали, отвратени от теб, от твоя егоцентризъм и жажда за власт и пари, мошенико!

29.12 2014 в 14:18

Не може всички да са почтенни и честни като тоя герой на новото време Бареков... Господ го е дал на света и е само един тоя месия... Жалко че около него само Юди :D

29.12 2014 в 14:17

Когато парите (от КТБ) привършат, човек става благоразумен!

29.12 2014 в 14:09

Жалко е, че повечето хора са готови на всичко за пари. Бареков остана един от малкото, готови да се борят с мафията в държавата ни. Ние сме зад теб!